lauantai 29. tammikuuta 2011

Tälläinen lauantai

Hyvä päivä alkaa hyvällä aamupalalalla. Syön aina aamupalan, mutta vain viikonloppuisin on aikaa rauhassa syödä se kotona. Viikolla menen aina töihin sen verran ajoissa, että ehdin syödä siellä jotain samalla kun lukee päivän lehden.

Viikolla aamupalani koostuu kahvin lisäksi joko leivästä, jugurtista, karjalanpiirakasta tai banaanista. Ja kahvia kuluu useampi kuppi. Kahvi kun ei maistu koskaan yhtä hyvältä kuin aamuisin. Viikonloppuaamiainen on sen sijaan monipuolisempi. Leivät kaikilla herkuilla, maitokahvi, mehu sekä jugurtti on aika yleinen lauantain aamupala. Sillä pärjää pitkälle iltapäivään. Tämän hetken lempijugurttia on kuvan Banaani-Passiohedelmä. Ihan tosi hyvää! :)

Paita - Pull & Bear
Liivi - Mango
Legginssit - H&M
Saappaat - Bianco

Päivän vietin ystäväni kanssa sisustuksen merkeissä. Ja voin sanoa, että kyllä se lipastokin taas löytyi. Muutama vaihtoehtokin jopa on, että huomenna käydään M:n kanssa se valkkaamassa.

Ystävänikin on juuri muuttanut ja lähinnä tehtiin tänään hänen ja hänen miehensä (ja heidän kahden koiransa, joista kuvassa Bella-neiti) uuteen kotiin vähän hankintoja. Vielä puuttuu paljon mm. tekstiilejä, hyllyjä seinälle, mattoa keittiöön jne, mutta taas tämän päivän jälkeen on saatu heidänkin kotiaan eteenpäin. Lattia on ihana valkoinen laminaatti ja lattialle ostettiin tänään ruskea karvamatto sekä sohvalle Ikeasta samoja tyynyjä mitä meiltäkin löytyy.

Ruskeaa löytyy myös korosteseinästä, mutta muutoin värimaailma tulee olemaan vaalea. Uusi orkidea pääsi senkin päälle ja siellä koreilee myös minun ja toisen ystäväni viimeisin synttärilahjahankinta eli lasimaljat hopeisin kynttilöin.

Ja hopeaa löytyi lisää tänään Ikeasta kynttilänjalkojen verran.


Huonekaluissa on korkeakiiltovalkoista, jota löytyy myös keittiöstä. Tilava tila kokkailla ja pöytään mahtuu vieraatkin syömään. Illanviettoja vaan viettämäään. Ja voin kertoa, että täällä ei illanistujaisissa lopu juomat kesken! Sen verran viiniä on varastoitu viinitelineisiin. ;) Nyt shoppailu- ja sisustustäyteisen päivän jälkeen M valmistaa meille pihviä ja salaattia ja illalla voisi katsoa vaikka jonkin leffan. Hyvä ja kiva päivä!

perjantai 28. tammikuuta 2011

Viimeistä huonekalua viedään sitten ihan pitkän kaavan kautta!

Lipaston etsintä jatkuu jälleen. Koko homma meni ihan puihin ja eilen aloitettiin etsintä taas alusta. Koko juttu oli harvinaisen "mielenkiintoinen". Lipastohan jäi tilaukseen ja se oli sitten tilattu väärin. Keskiviikkona saatiin saapumisilmoitus ja kun haettiin lipasto kotiin, niin huomattiin sen olevan ihan väärä. No heti aamulla soitto takaisin, että näin kävi. Syy ei ollut meidän ja silti sanottiin, että sitä oikeaa lipastoa ei voi enää tilata meille samaan tarjoushintaan, kun tarjous meni jo ohi. Tilaus onnistuu, mutta suositushinnoin. No arvatkaapa suostuttiinko. Ei todellakaan. Ja itseasiassa ei enää edes haluta koko lipastoa, kun alko ärsyttää asenne niin paljon. Palautettiin väärä lipasto ja vaadittiin palautuksesta rahat takaisin. Tarjosivat meille vielä rahojen palautuksen sijaan lahjakorttia. Huh huh...

Paita - Vero Moda
Kauluspaita - H&M
Suorat housut - Esprit
Kengät - Bull & Pear

Eilinen juostiin taas koko ilta lipastoa etsimässä ja vieläkään ei sitä ihan täydellistä löytynyt. Tai Stemmasta löytyi kyllä ulkonäöllisesti ja leveydeltäänkin juuri passeli valkoinen ja kotimainen lipasto, mutta se oli aivan liian matala. Harmittaa ihan pirusti, ettei sitä saa korkeampana. Toinen lipasto on vähän mietinnässä, mutta valkoisena sitä ei ole nähtävänä ja en vielä uskaltanut tehdä ostopäätöstä. Huomenna lähden kaverin kanssa taas vaihteeksi huonekalukaupoille ja nyt yritän saada asiaa eteenpäin. Nykyinen eteisen pieni ruskea lipasto kun on jo myyty eteenpäin ja uusi olisi kiva saada tilalle ennen kuin luovumme tuosta vanhasta. 


Taulu on saatu seinälle ja tähän alle se lipasto sitten jossain vaiheessa toivottavasti saadaan. Ja nyt on myös ensimmäinen tupariajankohta lyöty lukkoon. Maaliskuussa  pidän  ammattikorkeakoulun aikaiselle opiskeluporukallemme tuparit. Voidaan viettää niitä vähän luokkabileet hengessä, kun enää se ei opiskeluiden puitteissa ole mahdollista. Jipii! Ja nyt eikun huonekaluliikkeiden sivuja surffailemaan.. :)

tiistai 25. tammikuuta 2011

Makuuhuone

Vuonna 2009 Kuopion Puijonlaaksossa...

Vuonna 2010 Vallikalliossa....

Vuonna 2011 Leppävaarassa...

Kolme kotia, yksi lookki. Kun johonkin on kovasti tykästynyt, niin miksi hyvää muuttamaan. Juuri edellisessä postauksessa kerroin, kuinka sisustus on ikuisuusprojekti, mutta makuuhuoneen kohdalla meillä ollaan jämähdetty jo useamman vuoden ajaksi samaan tyyliin. Värimaailma on ollut valkoisen, ruskean ja violetin yhdistelmä. Valkoinen päiväpeitto, ikkunassa ollut jokaisessa kodissa rinnan valkoiset ja ruskeat verhot ja tyynyissä ruskeaa ja violettia. Nyt mukana myös pikkuisen hopeaa. Seinälle on aina päässyt Ikeasta ostettu kukkataulu, josta tykkään ihan valtavasti.

Ja hyvin nukuttaa.. :)

perjantai 21. tammikuuta 2011

Tulevia sisustusuudistuksia

No niin. Vihdoin löytyi meille uusi lipasto. Korkeakiiltoa, valkoinen, tarpeeksi leveä eteiseen ja säilytystilaa kuuden vedettävän laatikon verran. Sisälle pääsee osa monista kenkäpareistamme sekä Milon tavaroita. Päälle tulee kukka ja muutama Mariskooli avaimille. Ainakin tällä erää. Sisustus kun on ikuisuusprojekti ja vaihtelu virkistää. Toimitusaikaa lipastolla on viikosta kahteen, joten kuvamateriaalia tulee kunhan saadaan lipasto kotiin saakka. Muita isompia sisustusprojekteja kotirintamalla olisi vielä pienen puisen lipaston maalaaminen valkoiseksi, seinän/seinien maalaaminen jossain vaiheessa ja syntymäpäivälahjaksi saadun taulun kiinnittäminen seinälle. Taulu tosin olisi helpompi laittaa seinälle, jos se olisi täällä. Kaverini tekemä teos on ollut jo muutaman viikon valmiina odottamassa, mutta ei ole ollut autolla käyntiä hänen luonaan. Ensi viikolla haen sen kotiin!


Nyt ilta jatkuu Inceptionin merkeissä, jonka olen jo tosin elokuvissa käynyt katsomassa. Huomenna minulla on iltapäivällä kampaaja ja illalla lähden kaverilleni viettämään kunnon tyttöjeniltaa. Viiniä, kasvohoitoja ja saunaa. Kunnon tyttöjen hemmottelupäivä tulossa! Have a nice weekend! :)

tiistai 18. tammikuuta 2011

Ostoksia ja päivän asu

Minun piti nähdä tänään töiden jälkeen kaveria kaupungilla kahvittelun merkeissä, mutta koska M:n työmatka venyikin odotettua pidemmäksi, tulin töistä suoraan kotiin lenkittämään Miloa. Lenkkeilyn jälkeen käytin muutaman parin kenkiäni korkolappujen vaihdossa suutarilla, ostin jätskin Spice ice:ltä ja nyt sitten kahvittelun sijaan esittelenkin teille muutamia viime aikojen ostoksiani.

Kauluspaita - Stradivarius
Valkea toppi - Bershka
Paita - Pull & Bear
Kauluspaita - H&M
Toppi - Esprit

Nämä kaikki H&M:n kauluspaitaa lukuunottamatta ovat Tallinnan ostoksia. Harmi, ettei Pull & Bearin ohuita paitoja lähtenyt mukaan missään muussa värissä. Se on nimittäin ihan tosi mukava päällä. Espritin toppi on myös päässyt jo muutamaan otteeseen käyttöön. Viikonloppunakin (en malttanut olla lähtemättä kaverin kanssa juhlimaan) se pääsi päälle baarireissulle. Kauluspaitoja taas tarvitsee töissä aina. Bershkan "inkkaritoppi" kuuluu sitten jo kesään.

Takki - Mango
Huivi - Vero Moda
Farkut - Replay
Nilkkurit - Aleksi13

Lopuksi vielä päivän ulkona käytetty asu, jossa Mangon takkiostos on päässyt päälle. Nyt pesemään pyykkiä ja illalla lämmitän vielä saunan. Kunnon koti-ilta siispä!

perjantai 14. tammikuuta 2011

Pizzaperjantai


Tänään on pizzaperjantai. Ja tällä kertaa ihan kirjaimellisesti. Pizzoja ei ole yhtä tai kahta vaan viisi. Hups. Herra taikinanpyörittäjä arvioi tarvittavan taikinamäärän hieman yläkanttiin. Täytteet meinasivat viimeisen kohdalla jo loppua kesken, mutta nyt ei ainakaan tarvitse nälässä viikonloppua viettää. ;)

 
Iltaan kuuluu siis pizza ja telkkari. Ei mikään mäiskintä vapaaotteluohjelma (kuten kuvassa, jonka tämä Herra taikinanpyörittäjä on tällä kertaa kuvannut), vaan joku dvd:ltä löytyvä hömppä. Nyt kaipaan jotain aivot narikkaan -tyylistä tyttöhömpätystä.

Huomenna on pizzaperjantain vastapainoksi tiedossa oikein perus lauantaijuttuja eli shoppailua. Tallinnan shoppailujen jälkeen voisin koittaa pitää lompakon nyörejä vähän kireämmällä, mutta saa nähdä kuinka onnistun. Yritän ainakin lähteä lähinnä kaverille seuraksi ja makutuomariksi. Illaksi ei ole vielä mitään suunnitelmia. Nähtäväksi jää maltanko pysyä kotona vai vetääkö veri tanssilattioille. Sunnuntaina menen todennäköisesti katsomaan kaverin uutta asuntoa. Olimme muuttoapuna viikolla, mutta tänään seinät ovat saaneet uutta maalia ja tapettia pintaan, joten seuraavalla visiitillä näyttää jo eriltä.

Huisin hauskaa viikonloppua! :)

tiistai 11. tammikuuta 2011

Takkilöytö

Tallinnan reissu oli oikein onnistunut niin shoppailun kuin juhlinnankin suhteen. Hotelli tosin vaihtui ihan toiseen hotelliin overbookkauksen takia (päästiin isompaan, parempaan ja kalliimpaan samalla hinnalla ja paremmalta paikalta), joten ei tosiaan haitannut. Ja sain synttäriaamuna skumppaa sänkyyn. Se oli tärkein. ;) Löysin monta paitaa niin työ- kuin vapaa-ajan käyttöönkin, mutta Mangosta puoleen hintaan bongattu villakangastakki oli kaikista paras ostokseni. Olen harmaata villakangastakkia etsinyt jo jonkin aikaa. Zarassa kokeilin jonkin aikaa sitten valkoista pitkää villakangastakkia, joka jäi silloin vähän harmittamaan kun en sitä ostanut, mutta enää ei harmita yhtään.

Takki on siis vaalea. Tummempi kuva hämää huonon valon takia. Me like this a lot! :)

torstai 6. tammikuuta 2011

Uuteen vuoteen

Hei ja hyvää uutta vuotta 2011! Monenlaista juttua onkin ollut tässä vuoden vaihteen molemmin puolin. Ensin vähän ikävempiä asioita, nimittäin Milolle kävi pieni tapaturma ja sen takia Milo näyttää sisällä tällä hetkellä tältä...


ja ulkona tältä..


Lenkillä kävi pikkuinen äksidentti ja sen seurauksena eläinlääkäri joutui leikkaamaan etutassusta kokonaan repeytyneen kynnen kokonaan pois ja muutama viikko kävellään nyt tossuilla ja kauluri kaulassa, ettei Milo pääse tassuaan nuolemaan. Onneksi tassua ei näytä enää lainkaan aristavan, vaan ulkonakin voi tossun kanssa viilettää ihan yhtä kovaa kuin ennenkin.


Vuodenvaihteessa silti riitti riemua. Rymyttiin kaveriporukalla Haminassa ja hauskaa oli. Ammuttiin muutama raketti, syötiin ja juotiin, pelattiin Aliasta ja tanssittiin kunnes tuli hyytyminen. :)

Neule - Zara
Toppi - Vila
Housut - Vero Moda
Saappaat - Bianco

Vuodenvaihteen jälkeen arki on taas jatkunut normaalina. Töissä päivät ja illat mitä ikinä ehtiikään. Eilen käytiin huonekaluliikkeitä kiertämässä lähinnä lipastoa etsimässä, mutta sitä ei löytynyt. Tai löytyi, mutta en halua pulittaa lipastosta melkein 700 euroa. Ihan hukkareissu ei sentään ollut, sillä Askosta lähti mukaan keittiöön lyhytkarvainen beige matto. Loppuviikko on vaihteeksi työvapaa, kun jäin eilen pienimuotoiselle minilomalle maanataihin saakka. Kohta nään kavereita ulkona syömisen merkeissä kaupungilla ja huomenna lähdetään viikonlopuksi Tallinnaan kaverin kanssa. Viikonlopun lähtökohtina shoppailu ja biletys. Aion myös ikääntyä reissussa taas yhdellä vuodella. Shoppailua silmälläpitäen siivosin tänään vaatekaapin ja totesin, että tarviin vaikka mitä. Kukapa nainen ei tarviis. ;) Nyt kuitenkin meikkaamaan ja menoks!