tiistai 18. tammikuuta 2011

Ostoksia ja päivän asu

Minun piti nähdä tänään töiden jälkeen kaveria kaupungilla kahvittelun merkeissä, mutta koska M:n työmatka venyikin odotettua pidemmäksi, tulin töistä suoraan kotiin lenkittämään Miloa. Lenkkeilyn jälkeen käytin muutaman parin kenkiäni korkolappujen vaihdossa suutarilla, ostin jätskin Spice ice:ltä ja nyt sitten kahvittelun sijaan esittelenkin teille muutamia viime aikojen ostoksiani.

Kauluspaita - Stradivarius
Valkea toppi - Bershka
Paita - Pull & Bear
Kauluspaita - H&M
Toppi - Esprit

Nämä kaikki H&M:n kauluspaitaa lukuunottamatta ovat Tallinnan ostoksia. Harmi, ettei Pull & Bearin ohuita paitoja lähtenyt mukaan missään muussa värissä. Se on nimittäin ihan tosi mukava päällä. Espritin toppi on myös päässyt jo muutamaan otteeseen käyttöön. Viikonloppunakin (en malttanut olla lähtemättä kaverin kanssa juhlimaan) se pääsi päälle baarireissulle. Kauluspaitoja taas tarvitsee töissä aina. Bershkan "inkkaritoppi" kuuluu sitten jo kesään.

Takki - Mango
Huivi - Vero Moda
Farkut - Replay
Nilkkurit - Aleksi13

Lopuksi vielä päivän ulkona käytetty asu, jossa Mangon takkiostos on päässyt päälle. Nyt pesemään pyykkiä ja illalla lämmitän vielä saunan. Kunnon koti-ilta siispä!

3 kommenttia:

Chatrin kirjoitti...

Keväällä voiskin tehdä reissun Tallinnaan piiiiiitkästä aikaa.

Marge kirjoitti...

Chatrin: Mä tykkään käydä Tallinnassa. Nyt varsinkin, kun asuu Espoossa, tulee siellä käytyä monta kertaa vuodessa. :)

Hanna-Reetta kirjoitti...

Nuo kauluspaidat varsinkin ovat kyllä ihania! :) Haluisin itsekin käydä jossain Pull & Bearissa, oon hirveesti kuullu kehuja että P&B:lta löytyy paljon kivoja vaatteita!:)

Jos innostaa, niin käyhän katselemassa miun blogi osoitteessa http://playingwithfash.blogspot.com/ :))