perjantai 21. tammikuuta 2011

Tulevia sisustusuudistuksia

No niin. Vihdoin löytyi meille uusi lipasto. Korkeakiiltoa, valkoinen, tarpeeksi leveä eteiseen ja säilytystilaa kuuden vedettävän laatikon verran. Sisälle pääsee osa monista kenkäpareistamme sekä Milon tavaroita. Päälle tulee kukka ja muutama Mariskooli avaimille. Ainakin tällä erää. Sisustus kun on ikuisuusprojekti ja vaihtelu virkistää. Toimitusaikaa lipastolla on viikosta kahteen, joten kuvamateriaalia tulee kunhan saadaan lipasto kotiin saakka. Muita isompia sisustusprojekteja kotirintamalla olisi vielä pienen puisen lipaston maalaaminen valkoiseksi, seinän/seinien maalaaminen jossain vaiheessa ja syntymäpäivälahjaksi saadun taulun kiinnittäminen seinälle. Taulu tosin olisi helpompi laittaa seinälle, jos se olisi täällä. Kaverini tekemä teos on ollut jo muutaman viikon valmiina odottamassa, mutta ei ole ollut autolla käyntiä hänen luonaan. Ensi viikolla haen sen kotiin!


Nyt ilta jatkuu Inceptionin merkeissä, jonka olen jo tosin elokuvissa käynyt katsomassa. Huomenna minulla on iltapäivällä kampaaja ja illalla lähden kaverilleni viettämään kunnon tyttöjeniltaa. Viiniä, kasvohoitoja ja saunaa. Kunnon tyttöjen hemmottelupäivä tulossa! Have a nice weekend! :)

4 kommenttia:

Nanna kirjoitti...

Oi kampaajalle! :) Meinaatko tehdä radikaalinkin muutoksen? :)

Marge kirjoitti...

Nanna: En tehnyt radikaalia muutosta. Tummat hiiukset vaalenivat hieman ja raidoilla saatiin lisäeloa. Sen verran muuta muutosta tuli myös edelliseen lookiin, että nyt on taas pitkästä aikaa ihan kunnon otsis :)

~M~ kirjoitti...

Haa,sama viherkasvi löytyy meidän tv-tasolta:D Olikohan muistaakseni viirivehka? Jotenkin en yllättynyt,kun huomasin sen kuvassa:D

Marge kirjoitti...

~M~: Mäkään en enää ylläty yhtään ;)