perjantai 14. tammikuuta 2011

Pizzaperjantai


Tänään on pizzaperjantai. Ja tällä kertaa ihan kirjaimellisesti. Pizzoja ei ole yhtä tai kahta vaan viisi. Hups. Herra taikinanpyörittäjä arvioi tarvittavan taikinamäärän hieman yläkanttiin. Täytteet meinasivat viimeisen kohdalla jo loppua kesken, mutta nyt ei ainakaan tarvitse nälässä viikonloppua viettää. ;)

 
Iltaan kuuluu siis pizza ja telkkari. Ei mikään mäiskintä vapaaotteluohjelma (kuten kuvassa, jonka tämä Herra taikinanpyörittäjä on tällä kertaa kuvannut), vaan joku dvd:ltä löytyvä hömppä. Nyt kaipaan jotain aivot narikkaan -tyylistä tyttöhömpätystä.

Huomenna on pizzaperjantain vastapainoksi tiedossa oikein perus lauantaijuttuja eli shoppailua. Tallinnan shoppailujen jälkeen voisin koittaa pitää lompakon nyörejä vähän kireämmällä, mutta saa nähdä kuinka onnistun. Yritän ainakin lähteä lähinnä kaverille seuraksi ja makutuomariksi. Illaksi ei ole vielä mitään suunnitelmia. Nähtäväksi jää maltanko pysyä kotona vai vetääkö veri tanssilattioille. Sunnuntaina menen todennäköisesti katsomaan kaverin uutta asuntoa. Olimme muuttoapuna viikolla, mutta tänään seinät ovat saaneet uutta maalia ja tapettia pintaan, joten seuraavalla visiitillä näyttää jo eriltä.

Huisin hauskaa viikonloppua! :)

5 kommenttia:

Mongusti kirjoitti...

Mukavaa viikonloppu myös sinne!:)
Mä herkuttelin myös pizzalla tänään jonka muru oli ylläriksi tehny :) Nam :)

Nanna kirjoitti...

Eikä! Kauhea nälkä jo valmiiksi ja sitten kun katselee teidän herkkullista pizzaa niin ei itku. :D Niin namin näköistä, itsetehty pizza on kyllä niin huippua! :)

Elbu kirjoitti...

mmmm pizzaa :)

Chatrin kirjoitti...

Eikä! Mulla on postaus kesken juurikin kyseisellä otsikolla ;) perästä kuuluu..

Marge kirjoitti...

Mongusti: Ylläripizza on varmasti vielä parempaa ;)

Nanna: Blogien ruokakuvat kyllä ovat liian pahoja aina katsella nälkäisenä. Olen samaa mieltä, omatekemä pizza on huippua! :)

Elbu: Sanos muuta :) Sitä on vielä pakastin pullollaan.

Chatrin: I stay tuned! ;)