torstai 6. tammikuuta 2011

Uuteen vuoteen

Hei ja hyvää uutta vuotta 2011! Monenlaista juttua onkin ollut tässä vuoden vaihteen molemmin puolin. Ensin vähän ikävempiä asioita, nimittäin Milolle kävi pieni tapaturma ja sen takia Milo näyttää sisällä tällä hetkellä tältä...


ja ulkona tältä..


Lenkillä kävi pikkuinen äksidentti ja sen seurauksena eläinlääkäri joutui leikkaamaan etutassusta kokonaan repeytyneen kynnen kokonaan pois ja muutama viikko kävellään nyt tossuilla ja kauluri kaulassa, ettei Milo pääse tassuaan nuolemaan. Onneksi tassua ei näytä enää lainkaan aristavan, vaan ulkonakin voi tossun kanssa viilettää ihan yhtä kovaa kuin ennenkin.


Vuodenvaihteessa silti riitti riemua. Rymyttiin kaveriporukalla Haminassa ja hauskaa oli. Ammuttiin muutama raketti, syötiin ja juotiin, pelattiin Aliasta ja tanssittiin kunnes tuli hyytyminen. :)

Neule - Zara
Toppi - Vila
Housut - Vero Moda
Saappaat - Bianco

Vuodenvaihteen jälkeen arki on taas jatkunut normaalina. Töissä päivät ja illat mitä ikinä ehtiikään. Eilen käytiin huonekaluliikkeitä kiertämässä lähinnä lipastoa etsimässä, mutta sitä ei löytynyt. Tai löytyi, mutta en halua pulittaa lipastosta melkein 700 euroa. Ihan hukkareissu ei sentään ollut, sillä Askosta lähti mukaan keittiöön lyhytkarvainen beige matto. Loppuviikko on vaihteeksi työvapaa, kun jäin eilen pienimuotoiselle minilomalle maanataihin saakka. Kohta nään kavereita ulkona syömisen merkeissä kaupungilla ja huomenna lähdetään viikonlopuksi Tallinnaan kaverin kanssa. Viikonlopun lähtökohtina shoppailu ja biletys. Aion myös ikääntyä reissussa taas yhdellä vuodella. Shoppailua silmälläpitäen siivosin tänään vaatekaapin ja totesin, että tarviin vaikka mitä. Kukapa nainen ei tarviis. ;) Nyt kuitenkin meikkaamaan ja menoks!

6 kommenttia:

Nanna kirjoitti...

Voi Miloa! :/ Onneksi eläinlääkäri sai jalan hoidettua. :) Eläimet ovat onneksi useimmiten niin urheita ettei mitään rajaa. :)

~M~ kirjoitti...

Onneksi jalka kuitenkin paranee nopeasti,hyvä ettei pahemmin käynyt:)

Piiju kirjoitti...

Voi toista <3 Rapsutuksia ja paranemisia Milolle!

Chatrin kirjoitti...

Parempaa tätä vuotta Milolle!

Inaria kirjoitti...

Voi pient tossukkaa! Toiv han paranee pian.
xx

Marge kirjoitti...

Nanna: Onneksi Milo on jo hyvin lähes entisellään, vaikka toki kynnen kasvaminen vie aikansa. Eläimet on kyllä urheita! :)

~M~: Niinpä. :) Kipulääkkeitä ei enää tarvitse antaa ja eiköhän uusi kynsi ole entistä ehompi sitten. :)

Piiju: Kiitos! Rapsutukset välitetty Milolle :)

Chatrin: Kiitos! :)

Inaria: Hyvin on parantunut. Tosiaan ei enää menoa näytä kynnen puuttuminen haittaavan ja uusi on jo tulossa tilalle. :)