tiistai 13. lokakuuta 2009

Isän yllätys tyttärelle ja Milon tuleva debyytti.

Vanhemmat tulivat heti työpäivän jälkeen käymään meillä ensimmäistä kertaa muuton jälkeen. Saatiin jääkaappi ihan täyteen ruokaa. Isän perinne nykyään. Aina kun hän tulee vieraisille, niin ensin on käyty poikkeamassa ruokakaupan kautta, jotta saadaan opiskelijatyttären ruokavarannot täytettyä. Vaikka nyt jo työelämässä periaatteessa enemmän ollaankin kuin opiskellaan, niin kyllä se yhä on mukavaa saada tuliaisiksi yllätysruokia ja -herkkuja.

Tänään kasseista löytyi mm. aurajuustopatonkia, kaurapuuroa (nykyisin mun suurinta herkkua omenahillon kanssa), salaattia, kurkkua, suklaakeksejä, kahvia, appelsiinimehua, maitoa, prinssinakkeja, jugurttia, mandariineja, karjalanpiirakoita, lihapiirakoita, kalkkunaleikkelettä jne.. Äidin tuliainen oli Hemuli muumimuki, jota olen kokoelmiini havitellutkin. Kyllä nyt kelpaa!

Milo ollaan ilmoitettu ensimmäiseen oikeaan näyttelyynsä marraskuun lopulle. Vähän jännittää miten kehässä sujuu ja mitä tuomari meidän pojasta sanoo. Omasta mielestähän hän on tietenkin maailman komein tolleriuros. :) Nyt kuitenkin on pakko lopettaa tämä velvollisuuksien pakoilu ja alettava opparihaastatteluja litteroimaan.

9 kommenttia:

Alma kirjoitti...

Ruokayllärit on huippuja! Joskus opiskeluaikojen alkuvaiheessa mäkin pääsin aina välillä äitin kanssa ruokakauppaan - voi sitä luksusta!

Pisaroita kirjoitti...

Sillon kun Elma syntyi niin ekaan pariin viikkoon me ei käyty kaupassa ollenkaan :D Kaikki toi mukanansa aina kauheat kasat ruokaa ja herkkuja. Äiti oli vielä tehnyt meille pakkaseen valmiiks ruokaa niin oli se elämä helppoo :D

Marge kirjoitti...

Alma: Se on todellakin luksusta! Ruokaostokset voi tuntua hirveen arkisilta, mutta toinen kun ostaa, niin oi oi. :)

Katja: Tuomisista oli varmasti apua ja paljon iloa :) Eipä siinä alkuvaiheessa varmasti ekana haluais ruokaostoksia olla tekemässä taikka kokkailemassa.

Tasha kirjoitti...

Meidän äiti ja mun appiukko harrastaa juurikin tuota samaa; aina kun tulevat käymään niin tulee kassillinen ruokaa mukana :D

fudge kirjoitti...

Sinulle on palkinto blogissani!!

Chatrin kirjoitti...

Onnea näyttelyyn!
Blogissani on sulle tunnustus :)

Marge kirjoitti...

Tasha: Se on kyllä huippua!

fudge ja Chatrin: Kaunis kiitos! <3 Teen tunnustuksen "lisätehtävän" mahdollisesti illalla.

vippe kirjoitti...

No mutta onhan hän komea poika :) Onnea vaan sinne näyttelyyn!

Marge kirjoitti...

vippe: Kiitos. Toivtavaan, että ihan hyvin sujuu. :) Kotona näyttelyposeeraus sujuu, mutta jännittää miten näyttelytilanteessa sujuu, kun paikalla on paljon muita koiria ja ihmisiä. :)