keskiviikko 19. elokuuta 2009

Lisää liikettä.

Tämä on taas se aika vuodesta, kun kaikenlaiset liikuntaryhmät aloittavat toimintansa. Viime vuonna en ottanut mitään kausikorttia mihinkään ryhmään, mutta syksyn säännölliset työajat ja iltavapaat oikein pakottavat minut taas ryhmäliikunnan pariin. Tuntuu oikein pahalta, että viimeiseen vuoteen en ole harrastanut mitään aerobista lajia. Miksi piti lopettaa kaikki tanssit ja jumpat, joissa ennen kävi? Lenkkeily minulla on aina pysynyt, mutta sen lisäksi ei ole tullut harrastettua muuta kuin salillakäyntiä todella harvakseltaan. Salilla en oikein viihdy, vaan kaipaan taustalle musiikin jytkettä ja ohjaajan tsemppausta, joten nyt on aika ottaa itseään taas niskasta kiinni ja reipastua.


Joten tavoite syyskuun alusta alkaen on käydä vähintään kaksi kertaa viikossa ja mieluummin useamminkin aerobick/kuntojumppa/kiinteytystunnilla ja lisäksi päälle päivittäiset lenkit koiran kanssa. Tunnit on aikaisemmilta vuosilta tuttuja ja tehokkaiksi havaittuja, joten kaikki on enää vain itsestä kiinni.

Aiotko sinä aloittaa tai jatkaa jotain tauolle jäänyttä urheilumuotoa syksyn aikana?

7 kommenttia:

Chatrin kirjoitti...

Toivottavasti aion :) Tämä onkin ollut puheenaihe lähiaikoina. Viimeksi olen käynyt jumpalla joskus toukokuun lopussa/kesäkuun alussa. Yritin aloittaa juoksulenkkeilyn, mutta ei se näytä ottavaan tuulta alleen. Viimeksi kävin lenkillä yli viikko sitten. Jumpalla alan käymään varmaan lokakuussa. Toivottavasti siis.

Keke kirjoitti...

Mulla on niin kausiluontoista liikkuminen. Viime viikolla kävin sii kertaa, tällä viikolla tuskin kertaakaan. Työ sotkee kuviot=)Lomalla kaikki on helpompaa=) Kesä meni kyl oikeesti niin laiskotellessa. Ite tykkään eniten semmosista lliikuntamudoista että saan mennä sillo ku huvittaa. Eli en ole ohjattujen liikunetaryhmien tyyppi. Aina meen ja totan et ei oo mun juttu=) Oon vissiin sit niin sisäänpäinkääntyny et viihdyin itekseni=)siinä on vaan se huono puoli et pitäs oikeesti aina ite päättää et menee urheilee, ku ei oo mitään sovittua aikaa. Ja sit se aina jää..

Keke kirjoitti...

eli viisi. Anteeksi kirjoitusirheet taas=)näppiksen vika=)

Jannika kirjoitti...

Tarkoitus olisi aloittaa jonkun paikallisen voimisteluseuran jumppa. Kausimaksut on niin halvat, ettei haittaa, jos lopetankin kesken ;)
Saiskohan tällä kertaa otettua itteään niskasta kii. Kirjoittele sitten millä tunneilla käyt ja miten sujuu! :) Jos vaikka sais motivaatiota itsekin.

Marge kirjoitti...

Chatrin: Tsemppiä sinullekin! Välillä vaan jumahtaa sohvalle, eikä tekis millään mieli lähteä urheilemaan, mutta liikunnan jälkeen tulee niin hyvä olo, että jos itsensä on saanut raahattua liikkeeseen, niin hyvä mieli tulee. Munkin juokseminen on sellasta on-off -tyyppistä. Välillä mennään ihan kävelylenkkejä ja välillä juostaan.

Keke: Minä taas saan kaikista eniten irti noista ryhmäliikuntatunneista. Ja tiedän tunteen, kun se liikunta vaan helposti jää. Meillä tosin koira on aika hyvä liikuttaja, mutta vain lenkkeilyn puolesta.

Jannika: Samalla linjalla minäkin, eli juuri paikallisen voimistelijaseuran jumppiin olen menossa. Kyllä on tarkoitus kirjoittaa liikuntatunneista sitten kun ne alkavat (31.8 on ekat tunnit). Uskon, että itseäkin motivoi se, että tänne kirjottaa. Pakko käydä, kun nyt se on kerta julkisestikin sanottu. Tsemppiä sinunkin jumppailuihin!! :)

vippe kirjoitti...

Ni piti ilmottautua, mutta kun tuli aika ilmottautua, sain suru-uutisen ja menin hieman sekaisin. Kun olin taas kunnossa, niin eikös kaikki ryhmät ollu jo täys. Plaah. Olisin halunnu pilatekseen, tai kuntojoogaan tai balettiin, mut ei tänä(kään) syksynä onnistunut. Pitänee kattoo jos koululla ois jotain opiskelijajuttuja :)

Marge kirjoitti...

vippe: Voi harmi :( Monet ryhmät tulee niin äkkiä täyteen ja niissä on niin harmillisen rajallinen ilmoittautumisaika. Toivottavasti jonnekin pääset!!! =)