perjantai 21. elokuuta 2009

Tahtoo Tallinnasta

Kesäisin ollaan M:n kanssa reissattu yleensä viikon lomalle jonnekin etelään, mutta tältä kesältä matka jäi töiden takia tekemättä. Toivottavasti ensi kesänä olisi ensimmäinen oikea palkallinen kesäloma, jolloin voisi matkaa suunnitellakin.

Ihan oman maan rajojen sisällä ei tarvitse pysytellä, sillä ensi viikolla pääsen käymään kavereiden kanssa pikapika reissulla Tallinnassa. Perjantaina laiva lähtee satamasta kello 8.00, joten tähän aikaan ollaan jo intoa puhkuen matkalla kohti Tallinnaa. Laivamatkan jälkeen meillä on kuusi tuntia aikaa olla maissa ja yöllä ollaan jo takaisin helsingissä.


Kuusi tuntia on vähän aikaa, mutta toivottavasti riittävästi jonkinlaiseen shoppailuun. Meillä ei suurempia suunnitelmia matkan ohjelmasta vielä ole, mutta itse tahtoisin eniten päästä käymään Bershkassa, Rotermannissa.
Kävin jo shoppailuintoa hakemassa liikkeen kotisivuilta. Vielä oli kovin kesäisiä asuja, mutta eiköhän myymälästä löydy enemmän syksyisempiäkin vaatteita. Visa vinkumaan ja edullista hintatasoa hyväksikäyttämään.

3 kommenttia:

minea kirjoitti...

Minunkin tekisi kovasti mieli Tallinnaan. Ennen en osannut arvostaa paikkaa ollenkaan, mutta nyt kun oon lukenut blogeja oon huomannut, että sieltä voi oikeasti löytää shoppailupaikkoja ja muuta mukavaa, jopa sellaista mitä ei Suomesta saa. Ja onhan se kuitenkin ulkomailla ;)

Keke kirjoitti...

Mä haluaisin kans sinne=)En oo ku kerran käyny siellä shoppailemassa. Ja siitä on aikaa.Innolla odotan mitä sieltä löydät=) Laitathan sit kaikesta kivasta kuvia tänne=)=)

Marge kirjoitti...

minea: Minulla oli sama juttu. Pidin Tallinnaa "huonompana" paikkana, mutta nyt sitä osaa arvostaa erilailla jo. Ja edullisemmin voi tehdä parhaasssa tapauksessa tosi hyviä löytöjä.

Keke: Minä en malttaisi enää odottaa reissua. Toivottavasti ehditään edes hiukan shoppailemaan, sillä meidän porukan tuntien miehet haluaa tehdä kaikkea muuta kuin juosta meidän perässä kaupoissa. ;) Mutta postausta tulee varmasti!