keskiviikko 19. elokuuta 2009

Eat fresh!

Juuri kun pääsin hehkuttamaan, että kesää on vielä jäljellä, niin tulee niin kylmät säät, että meinaan sisälläkin palella. Olen kunnon vilukissa. Villasukat pitäisi jo kaivella jalkaan. Aamulla jouduin takinkin laittamaan päälle töihin lähtiessä.

Eilen oltiin M:n sekä kahden kaverimme kanssa pitkästä aikaa keilaamassa ja ennen keilailua kävin kaupungilla pienellä katselukierroksella. Lähinnä tarkoitus oli käydä Biancosta tarkistamassa joko niitä nilkkureita olisi tullut, mutta koska en niitä päässyt vielä sovittelemaan ja ostamaan, niin pyörähdin Vero Modassakin, jottei aivan tyhjin käsin tarvinnut pois lähteä. Kokeilin uusia villakangastakkejakin, mutta lopulta ostin vain tämän teepparin. Yläosa on löysähkö, mutta alhaalta tiukka ja napit ovat kiva pieni yksityiskohta muuten niin simppelissä vaatteessa.

Tänään kävin töiden jälkeen tekemässä muutaman haastattelun oppariani varten ja kotiin lähtiessä kävin hakemassa subilta kana teryaki -patongit yllätyksenä M:lle. Minä rakastan yllätyksiä, mutta välillä on kiva yllättää mieskin. Vaikka ihan näin pienilläkin asioilla. Mutta eikös se tie miehen sydämeen käy vatsan kautta?! ;)

2 kommenttia:

Chatrin kirjoitti...

Nojuu. Aamulla oli vain +10 kun lähdin töihin, joten pitihän se takki vetää niskaan.

Marge kirjoitti...

Chatrin: Ja tänä aamuna täällä näytti +5 astetta. Hurrrr!