lauantai 28. maaliskuuta 2009

Kettupoika kerällä ja ostoksia.

On se vaan niin hellyttävän suloinen.. <3 Parin tunnin lenkki jäällä teki tehtävänsä. Lenkin jälkeen haettiin kaupasta kevään ensimmäiset jätskit ja syötiin ne auringosta nauttien parvekkeella. Opparikin on edennyt tänään ennätysvauhtia. Hyvä päivä!


Eilen tein Halensilta pienen tilauksen. en ole koskaan ennen sieltä mitään ostanut, mutta tilaukseen minut houkutti edulliset lakanasetit sekä 10€ lisäale mistä vain tuotteesta. Nämä lakanat tilasin kahtena kappaleena.


Lisäksi tilasin pari paitaa kesää silmälläpitäen. Valkea toppi sekä nugaan värinen tunika. Kuvassa valitettavasti samainen tunika vain mustana. Himoitsen kaikenlaisia kesävaatteita aina bikineistä shortseihin ja kengistä mekkoihin. Voihan shoppailuhimo..

8 kommenttia:

Miia kirjoitti...

ihania ostoksia oot tehnyt! :) ja voi ihanuus miten suloinen koiruus <333

Marge kirjoitti...

Miia: Eläimet osaa kyllä olla niin hellyyttäviä <3 Ootan innolla, että vaatteet tulisivat huhtikuussa.

Alma kirjoitti...

Todella kauniit noi lakanat. Itse odotan vain uuden sängyn ostamista. Tuo vanha 120cm, kun on vaan niin pieni ja rutku.:( Ei tee mieli edes ostaa mitään petivaatteita, kun koko ajan on taustalla ajatus uudesta, ihanan isosta sängystä.

Marge kirjoitti...

Alma: Sit shoppailemaan lakanoita, kun saatte uuden sängyn :) Noi lakanat oli tosi halvat ja saa nähdä milt ne tuntuu, kunha postissa tulevat, mutta olen joskus aikaisemminkin tilannut esim. H&M:ltä halpoja lakanoita ja hyviä ovat olleet.

Sartsa kirjoitti...

Hei, ihana tolleripentu :-) Kuinkas vanha Milo on? Itelläni on 5 kk tollerityttö.

Marge kirjoitti...

Sarppa: Milo on 9kk. Voi, sinulla on vielä aivan pentu neititolleri! :) Meilläkin kyllä poika on edelleen mieleltään aivan lapsi, mutta kooltaan jo täysikasvuinen.

Sartsa kirjoitti...

Taitavat olla ikuisesti lapsia nuo tollerit :-) Mein tollerineiti Nelli saa säännöllisin väliajoin hassuttelukohtauksia. On kyllä välillä naurussa pitelemistä :-)

Marge kirjoitti...

Sarppa: Juu, niin ne tataa olla ;) Mutta myös siksi ne ovatkin ihanimpia koiria. Aktiivisen koiran halusinkin <3