maanantai 30. maaliskuuta 2009

Operaatio makuuhuone vaaleaksi

Suunnitelmia on kiva tehdä. Osa suunnitelmista jää väkisinkin toteuttamatta, mutta kun saan jotain tosissaan päähäni, niin se pitää silloin toteuttaa mieluiten nyt ja heti - ja mieshän joutuu vain myötäilemään, kun ei muukaan auta. Ja tällä kertaa se on sitten makuuhuoneen vaalennusoperaatio. Eli makuuhuoneen ostoslista on seuraava:

Cancan -kattovalaisin tai vastaava
Vaalea päiväpeitto
Tyynyjä
Valkeat yöpöydät

Lisäksi sängyn päätyyn joko sängynpääty, iso taulu tai sisustuslevyistä koottu "pääty". Tämä on vielä pohdinnan alla.

Pitihän se heti päästä huseeraamaan ja vaihtaa toinen ruskea verho vaaleampaan. Pääsi kahden euron kirpparilöytö käyttöön. Nyt ei kun odottelemaan miestä kotiin, jotta illalla päästään vähän liikkeitä kiertelemään. Mahdollisimman pienellä budjetilla mennään, joten saa nähdä löytyykö mitään potentiaalista. Kipuraja on pienellä, sillä mies valmistuu toukokuussa ja hänen työllistymisensä näyttää tällä hetkellä heikkoakin heikommalta. Reilu vuosi sitten varma työpaikka oli melkein luvattu, mutta kas vaan, lama on purrut ja työsopimusta ei voidakaan uusia. Eli edullisia löytöjä, kiitos! :)

7 kommenttia:

Tasha kirjoitti...

Meiltä löytyy juuri tuo sama valaisin valkoisena portaikosta :) Makuuhuoneeseen olemme hommaamassa samanlaista myös, tosi kaunis kun on.

Miia kirjoitti...

me ostettiin ellokselta box-päiväpeite, toiselta puolelta valkoinen, toiselta nougat. maksoi jonkun 24,90e. eli halvalla lähti siis ;)

Marge kirjoitti...

Tasha: Munkin kaverilla on tuon tyylinen valo olohuoneessa ja tykkään hirveesti. Nyt saa sit omaan kotiinkin tuon tyylisen.

Miia: Päiväpeitot on kauheen kalliita!! Käytiin äsken kiertää ja kivan olis saanu 139 eurolla :D Tuo olis kyllä edullinen ja sais kivasti vaihdettua väriäkin. Täytyypä katsastaa Elloksen sivut tarkemmin ;)

Pisaroita kirjoitti...

Tuttu tunne on tuo pihistely.. Meillä tosiaan T:n palkka putosi puoleen nyt lomautusten takia. Ja metallin korbaukset tulee vasta toukokuulla joskus. Toki pitää olla iloinen, että on edes töitä. Mutta en mä tätä kovin kamalana näe. Pienelläkin voi tulla toimeen kun miettii mitä todella tarvitsee. Ja meillä tietysti pelastaa pienet säästöt.

Mutta lippu korkealle, olin tänään kuuntelemassa Vanhasen Masaa ja se kehui, että kyllä tästä noustaan kunhan on ekaksi käyty pohjalla :D Kiitti, todella lohduttavaa ;)

Marge kirjoitti...

Vilma: Tuntuu lähinnä siltä, että opiskeluaika jatkuu, kun töitä ei saa. Melko pienellä rahalla kun on joutunut elämään, niin ei se sillälailla tunnu siltä, et enää joutuisi elintasosta tiputtamaan. Pitää vaan kaupassa ostaa edullisimpia tuotteita ja mietiä menoja. Ja jostain pitää tinkiä.

Tietenkin toivoisi heti töitä löytyvän, mut huonolta näyttää, kun ei edes vanhalla ammatilla saa töitä mistään. :( Mut tosiaan, et tää lama tuu ikuisuuksia kestämään onneks!

Onneks T:llä on töitä riittänyt, vaikka joutuikin lomautetuksi. Helpottaa kovasti :)

Miia kirjoitti...

tänään se tuli postiin se päiväpeitto minkä tilasin! se oli tosi hyvä väri se valkonen/nougat, varmaan tulee pidettyä sitä valkosta puolta enemmän. niin ja hinta olikin vaan 21e :O vaikka on 260x260cm. laitan viim. keskiviikkona postausta siitä ;)

Marge kirjoitti...

Miia: Jee, laita postausta! Me tilattiin se sama päiväpeitto eilen illalla ;) Kiitos vaan vinkistä!