lauantai 28. maaliskuuta 2009

Makuuhuone.


Tänään jatkan viimein asunnon esittelyä ja vuorossa on makuuhuone. Makuuhuone on vielä aivan keskeneräinen ja sen sisustamiseksi mieli pursuilee erilaisia inspiraatioita. Sävyt ovat tummia; mustaa, ruskeaa ja violettia pieninä pilkahduksina. Tähän haluan muutoksen, sillä kaipaan vaaleampaa ja kirkkaampaa värimaailmaa. Verhot vaihtoon, päiväpeitto vaihtoon ja lisää tyynyjä. Vielä mennään kuitenkin näillä. Sängyn päällä makoilee melko uusi laukkuostos, joka on Hanna Sarenin tuotantoa.


Naulakosta roikkuu pitkät kaulakorut ja pikkuisessa korurasiassa on säilössä joitain koruistani. Naulakossaon myös vetolaatikot, jotka ovat vielä tyhjillään. Nurkassa onnen bambut kasvaa kasvamistaan, en oikein tiedä mitä niiden kanssa kohta teen :D Yleisesti ottaen en ole hyvä pitämään kasveja hengissä, mutta näiden kanssa olen poikkeus. Taidan kiikuttaa kasvit parvekkeelle, kunhan kesä tulee. Yöpöytiä kaivaataan sängyn molemmille laidoille. Vielä kirjat ja rasvapurkit lojuvat lattialla ja pöytävalotkin olisivat pöydillä kivat.

Makuuhuoneesta löytyy myös apteekkarin lipasto, pienempi versio olohuoneen lipastosta. Aikoinaan ostettiin lipastot yhtäaikaa. Nyt lähden aamupalalle ja siitä ulkoilemana aurinkoon. Viikonloppu on kokonaan vapaa, ihanaa. Tänään ei ole muita suunnitelmia kuin muutama tunti opparin tekoa. Huomenna mennään kaverin kanssa syömään Amarilloon ja katsomaan Himoshoppaaja elokuviin. Aurinkoista viikonloppua! :)

4 kommenttia:

Miia kirjoitti...

nätiltä näyttää :)

Marge kirjoitti...

Miia: Kiitti.

aba kirjoitti...

Onpa kiva makkari. Kätevä toi seinällä oleva pikkulokerillonaulakko systeemi. Peili sopisi siihen viereen.. jos mahtuisi siis. :)

Marge kirjoitti...

Aba: Vaaleammaksi itse sitä kaipaisin ja yöpöydät ym. puuttuu vielä, mut eikähän siitä ihan kivan saa :)