tiistai 24. maaliskuuta 2009

Kiireistä asuesittelyä.

Saatte oikein laatukuvaa päivän asusta! Ei ole oikein hyvää paikkaa kameralle ja mies ei ole kotona, joten saatte nähdä minut mutkalla. :D

Bolero - Only
Teeppari - H&M
Vyö - H&M
Farkut - Only
Kengät - Andiamo
Laukku - En muista yhtään

Kuva on meidän eteisestä, jossa siis on isot uusitut peilikaapistot ja peilikuvasta näkyy vähän vastapäisen seinän vanhempia kaapistoja. Kaappitila on meillä ihan välttämätöntä, kun ylimääräistä tavaraa ja vaatteita tuntuu kerääntyneen jo vuosien aikana ihan riittämiin. Lupaan jatkaa asunnon esittelyä, kunhan ehdin napata kuvia. Nyt on kiirus, lähden Milon kanssa kavereita vastaan, että ne löytää perille ensimmäistä kertaa meille tullessaan. Illalla vielä mennään käymään parilla keskustassa, kun kaveri pyysi synttäreitään edes hieman juhlimaan :) Lisäksi kaverini Hollannista on käymässä, joten nään häntäkin samalla.

8 kommenttia:

Alma kirjoitti...

Kuulostaa kivalta teidän ilta. ihanaa, kun pääsee viikollakin vähän ulkoilemaan. Piristää kummasti.:)

Marge kirjoitti...

Alma: Olisi voinut olla pidempäänkin eilen ulkona, kun tänä aamuna sain puhelun opinnäytetyön ohjaajalta, että joudutaan perumaan tämän päivän tapaaminen. Höh. Mut kiva oli hetki käydä istumassa :)

Miia kirjoitti...

onpas kiva asu :) varsinkin bolero! <3

Mari In Zwolle kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Marge kirjoitti...

Kiitos :) Varsinkin toi boler on just kovassa käytössä.

Pisaroita kirjoitti...

Tahtoo uusia vaatteita!!! Eilen sain uudet kengät, luksusta ;)

Marge kirjoitti...

Vilma: Ei muuta kun shoppailemaan! Jos jotain sellaisiakin saisit, ojtka menee sit raskausajan jälkeenkin. :) Millaset kengät?

Pisaroita kirjoitti...

Joo en mä kauheasti viiti mammavaatteita ostaa muuta kuin housujen muodossa. Onneksi tunikat ja pitkät paidat on taas in. Ja legginssit on vakiovarusteena koko kesän.

Sellaiset valkoiset tennarit K-Kengästä. Oli niin hienot etten voinut ohittaa :D Ja kohta taas kiroan ne alimpaan helvettiin kun koko ajan saa putsata :D