maanantai 23. maaliskuuta 2009

Terve!

Kiva viikonloppu takana ja jälleen paluu arkeen. Viikonloppuna olin töissä, käytiin työporukalla baarikierroksella ja sunnuntaina lenkkeiltiin pari tuntia kaverin kanssa jäällä auringossa. Kevät tulee <3 Aurinko jo oikeasti lämmittää ja polkupyöränkin voisi jo kaivaa varastosta esiin, kun kadut ovat lähes kokonaan sulat. Ihanaa ihanaa.. Pitäisi saada äkkiä parvekkeelle kalusteet, että pääsee auringosta siinäkin nauttimaan. Kotipaikkakunnalla meillä on yksi löhöilutuoli varastossa, joka pitää tuoda seuraavan kerran siellä vieraillessa.

Tänään kävin koulun jälkeen ostamassa rottinkikoreja pitämään eteisen kaapeissa säilytettävät hatut, sormikkaat ja huivit hieman paremmassa järjestyksessä. Muuton jäljiltä ne olivat vielä suloisessa epäjärjestyksessä. Samanlaisia koreja ostin myös kaksi olohuoneen kirjahyllyyn. Pieniä juttuja, mutta tuovat heti kotiin pienen kivuuslisän. Tykkään rottinkikoreista tosi paljon ja meillä niitä löytyykin monesta paikasta; Milon lelulaatikkona olkkarissa, hiustuotteet ja rasvat kahdessa korissa kylppärissä, lehtikoreina, ikkunalla koristeena jne..

Nyt pitää tarttua toimintolaskennan kirjaan ja koittaa opiskella huomisenkin edestä, sillä huomenna saan pari kaveria kylään :) Jännitän myös huomista soittoa työharjoittelupaikkaan, sillä sitten selviää milloin aloitan siellä työt. Kivaa alkanutta viikkoa!

4 kommenttia:

Alma kirjoitti...

Blöö blöö... Mä menin aurinkosäässä aamulla töihin. Kun klo 16.20 lähdin, ulkona oli ihan hirveä myräkkä. Ja nyt siellä on se 15 cm lunta ja voi kenkku! Onneks en lähtenyt kevätkengissä töihin. Ja talvitakitkin meinasin jo viedä pesulan kautta vinttiin...:(

Marge kirjoitti...

Alma: Voi kurjuus! Mutta keväällä usein tulee lumimyräkkä ja sitten kevät tulee usein vauhdilla. Kyllä ne kevätkengät ja -takit pian pääsee käyttöön :)

Miia kirjoitti...

onpas kivat korit! itsekin tykkään koreista, meilläkin niitä on joka paikassa... ;D en malta odottaa että esittelet muutkin huoneet uudesta kämpästänne! jihuu. :)))

Marge kirjoitti...

Miia: Pitääpä ottaa lähipäivinä kamera käteen ja napsia muualtakin kuvia. Makkari meillä on vielä ihan kesken, mut otetaan keyskeneräisyys kuvia :D