torstai 19. maaliskuuta 2009

Welcome to our livingroom

Ensimmäisenä kodistamme pääsee esittelyyn olohuoneemme. Olohuone on meidän taloudessa keskipiste. Paikka, jossa vietetään kaikista eniten aikaa. Kodissa tärkeintä minulle olisi saada kiva olohuone, jossa viihtyy. Tässä hieman yleisilmettä tämän hetkisen olkkarin ulkomuodosta:

Taulut on laitettu jo seinässä olleisiin nauloihin, eikä niiden paikkoja olla sen kummemmin mietitty, samoin johdot menee vielä lattian poikki, kun ei olla ehditty virittää niitä kulkemaan listoja pitkin. Kirjahylly+kitara+rottinkiarkku -nurkkaus tulee olemaan tulevaisuudessa muutoksen kohteena, mutta melko mieleinen olkkarista tuli vanhoillakin huonekaluilla.

Olohuoneesta on käynti lasitetulle parvekkeelle. Parveke on päivällä auringon puolella, joten tämä tyttö istuu niin kesällä partsilla kylmä juoma kädessä aurinkoa ottaen. Parveke tuntuu niin luksukselta, kun edellisessä asunnossa sitä ei ollut. Milokin tykkää, kun alalaita on sopivasti lasitettu ja se pääsee kyttäämään pihamaan tapahtumia. Tältä meidän kodin sydän nyt näyttää :)

Ps. Sohvalla olevat torkkupeitot on melko uusia hankintoja. Löytyi edullisesti 4,90€/kpl.

11 kommenttia:

Alma kirjoitti...

Kiitos, kiva päästä kurkistamaan teidän olohuoneeseen. Tosi nätti toi apteekkarin lipasto! Ja sopii hyvin sohvapöydän kanssa. Harmoonista, selkeää ja siistiä.


P.s. Soitatko sä kitaraa?;)

Marge kirjoitti...

Alma: Mäkin tykkään tuosta lipastosta. Samanlainen, mutta pienempi löytyy makkarista.

En soita kitaraa, tuo vastakkaisen sukupuolen edustaja meillä musisoi. Hänkin sanoi osansa meidän sisustukseen ja molemmat kitarat pitää saada kuulema esille sisustuksessa, että ei kun telineitä ostamaan :D

HaNNa- kirjoitti...

tuo parveke on kyl luksusta teille, kivan näkönen olkkari ja siitä kivasti lähtee parvekkeelle:) laitahan muistakin tiloista kuvia! hitsi pitääpä nyt kevään korvalla tulla käymää!
Hanna

Marge kirjoitti...

HaNNa-: On tosiaan, tuo oikeestaan lisä huoneen tähän varsinkin kesäaikaan. Tuuppa pian kyläilemään, olis kivvaa! <3

Pisaroita kirjoitti...

Hyvähyvähyvähyvähyvä <3

Milla kirjoitti...

Oioi! Ompa nättiä! Ja tuo parveke on kyllä luksusta varsinkin kun on lasitettu. Mä joutuisin ihan pulaan jos meillä ei ois laseja. Nyt varsinki ku kevätaurinko paistelee kissat rakastaa olla "ulkona" :)

Marge kirjoitti...

Vilma: <3

Milla: Kiitos paljon :)Ihanaa, kun parvekkeella on jo tosi lämmin näinä aurinkoisina päivinä noiden lasien ansiosta. Joo, lasit taitaa olla aika välttämättömyys kissojen kanssa ;)

Miia kirjoitti...

ihanan kodikasta :)

Marge kirjoitti...

miia: Kiitos :)

fudge kirjoitti...

Ihanan näköistä ja nopeasti olette saaneet asunnon asuttavaan kuntoon :) Meillä oli ainakin muuton jälkeen pahvilaatikoita joka puolella pitkään :D

Marge kirjoitti...

fudge: Minä halusin äkkiä kaikki pahvilaatikot nurkista pyörimästä ja kyllä niitä muutama päivä purettiinkin. On kivaa olla uudessa kodissa :)