perjantai 5. syyskuuta 2008

Autuas viikonloppu.


Uuden uutukainen Nipsu on saatava! Bongasin sen jostain mainoksesta ja pian on lähdettävä ostamaan. :)

Viikonloppu alkoi ja sitä vietän ihan kotona rauhallisissa merkeissä. Leffat ja rentoutuminen kuulostaa nyt hyviltä vaihtoehdoilta ja lauantaina aion opiskella heti töitten jälkeen, sillä mies lähtee käymään Milon kanssa maalla ja saan ihan rauhassa keskittyä riskirahoitusinstrumentteihin ja muuhun yhtä tylsään luettavaan. Joistain koulujutuista olen toisaalta innoissani, sillä suoritan tällä hetkellä lähes kaikki opintoni englanniksi ja kurssilla mukana on vaihto-oppilaita, joihin olen innokas tutustumaan. Tänään lähti yksi mielenkiintoinen projekti käyntiin ja tunnollisena opiskelijana olisin sitä heti alkamassa vääntämään. Vihaan asioiden viime tinkaan jättämistä! Opiskellaan siis nyt, kun intoa vielä piisaa. Eiköhän se ensimmäisen jakson jälkeen taas hyydy. Ulkonakin sataa vaan vettä, että ihan mielellään viettää aikaa sisätiloissa. Olen myös koukuttunut pahemman kerran tv-sarjaan nimeltä Lemmen viemää, josta on useita jaksoja katsomatta. Pliis, älkää naurako. :D Loistosarja, jota en ikinä katso telkkarista, vaan seuraan netti-tv:n välityksellä.


Eilen meillä alkoi koirapuolellakin uusi harrastus: Noutajien ohjattu peruskoulutus. lllalla heti harjoiteltiin pieniä pätkiä "kotiläksyjä". Koska Milo poikamme on vielä niin pieni ja rokotukset pitää saada ensin kuntoon, ollaan me miehen kanssa ensin harjoittelemassa ilman koiraa. Ei olla onneksi ainoita ja monella menee ensimmäiset viikot vain kotona treenatessa. Saa nähdä mitä sitten tapahtuu, kun meidän karvakorvat pääsevät ensimmäistä kertaa joukon mukaan :D Mielenkiinnolla odotetaan.

Hauskaa viikonloppua kaikille!

Muumimukien kuvat täältä.

12 kommenttia:

rouva o kirjoitti...

Mullakin on tuo muki!!! Sain sen just toivottuna synttärilahjana ja kyllä on hyvä juoda siitä kahvia :)

Kiva seurata noita koirajuttuja, kaveri otti keväällä samanlaisen koiran.

Marge kirjoitti...

shandi: Nipsu on varmasti oiva kahvinjuontikaveri :)

Kiva kuulla, että käyt postauksiani lukemassa. Sinullakin siis lähipiiristä löytyy huiskuhäntä :) (kunhan häntä ensin "huiskaantuu" :D)

Rouva Nordman kirjoitti...

Ihana Mymmelin kuva kansiossa, mutta Nipsu-muki on kai se vanha malli, uudessa Nipsu on vähän selkäpäin. No joka tapauksessa se pitää saada ja Mymmeli-mukikin minulta puuttuu..
Lemmen viemää-sarjan katsomista voi aina perustella sillä, että haluat vain harjoittaa saksan kielen taitoasi :)
Mukavaa alkavaa viikkoa!

Marge kirjoitti...

katilein: Mä näin jossain kuvan vihreän sävyisestä nipsusta. Olisikohan se se uudempi muki?

Minulla Mymmeli oli ihka ensimmäinen muumimuki. Siitä se ajatus sitten lähtikin. :)

Se on aivan totta, että saksan kielen taito paranee Lemmen viemää -sarjaa seuratessa. Sanat muistuu taas mieleen.

Sinullekin oikein ihanaa viikonloppua, joka alkaa tosin olla jo lopuillaan!

Pisaroita kirjoitti...

Voi että miten ihana tuo ylempi muki on! Pakko hankkia kokoelmiin ;)

Marge kirjoitti...

vilma: Niin minustakin! Toi kissa Nipsun sylissä on niin hellyyttävä. Mä eilen kävin etsimässä Prismalta, mut oli kaikki jo loppunu. Huomenna sokokselle.. :)

Milla kirjoitti...

Ihana tuo turkoosi muksa! Mulla on ihan yks ja ainut Muumi muki, keltainen Niisku-Neiti, jonka sain löhdettyäeni edellisestä työpaikastani. Siellä oli tapana muistaa lähteviä näillä mukeilla.

Marge kirjoitti...

milla: Mullakin on vasta kaksi kokoelmissa, mutta havittelen lisää.

Tiina kirjoitti...

Aivan ihana koira!! Niin kaunis. Ai joo, kyllä noi mukitkin ovat nättejä (huomasin juuri kaikkien kommentoineen lähinnä niitä=)

Voivoi, olen koirakuumeessa.

Marge kirjoitti...

tiina: On se kyllä suloinen koiruus :) Nätit merkit.

Koirakuume on aika petollinen ;) Mulla oli monta vuotta, oikeastaan ihan lapsesta saakka ja olen edelleen ihan haltioissani, kun nyt on oma koira, jota on niin kauan halunnut ja toivonut :)

Bellagio kirjoitti...

Mikä ihana hauva sulla on!!! Voi miten suloinen... Ja Nipsu-muki on hauska, noitahan vois itsekin intoutua keräämään! Ainakin jos joskus saan lapsia, ne saa juoda kaakaonsa tollasista mukeista! :D

Marge kirjoitti...

bellagio: Milo on kyllä suloinen koira. Saa katsellaan kenet vaan sulamaan, paitsi villille päälle sattuessaan ;)

Minun muumimukiharrastus on melko tuore tapaus. Heinäkuussa sain lahjaksi yhden ja nyt niitä löytyy neljä. Eilisen hankintana mm. keltainen Niiskuneiti. Lisää lisää... :)