keskiviikko 3. syyskuuta 2008

Opinnot taas alkuun.

Kunnon opiskelu vaatii kunnon välineet. Kansio ja kalenteri ovat ihan ykkösjuttuja laukkuun pakattavaksi. Ilman kalenteria ei päivät pysyisi kasassa ja unohtaisin puolet sovituista tapaamisista, menoista ym. Kansion päällystin hauskalla Mymmelin kuvalla.

Ensimmäinen varsinainen opinpäivä saatiin kunniallisesti päätökseen ja ensimmäiset välilehtiset ja muistiinpanot on jo kansion suojiin kirjattu. Illalla miehen kanssa ulos syömään (Fransmanni tai Amarillo, nam!), siitä kaverille ja lopuksi luokkakavereiden kanssa ajateltiin käydä muutaman oluen verran iltaa istumassa. Sitä ennen pikkumiehen kanssa touhuilua. Sateinen ulkoilma ei pientä herraa hetkauttanut, kun äsken metsässä käytiin viipottamassa. Hajuja näyttää löytyvän, satoi tai paistoi.


Jotta koulukirjat ei tule korvista ulos, tarvitaan sitä väliin kevyenpääkin luettavaa. Tänään postilaatikosta löytyi uusin avotakka. Lehti on uudistunut ja ainakin sivumäärästä päätellen hyvältä vaikuttaa. Uutena tuttavuutena nappasin kaupasta mukaan Plazan Koti, jossa esiteltiin mm. Vaasan asuntomessujen kohteita. Ei muuta kuin uusia sisustusideoita haalimaan :)

3 kommenttia:

Pisaroita kirjoitti...

Me ollaan menossa tänään tyttöjen kans Amarilloon :)

Marge kirjoitti...

vilma: Me lopulta mentiin Fransmanniin. Ruokailu venyi kolmeen tuntiin, sillä ensin tarjoilija ei muistanut tuoda ruokalistoja ja lopussa kokki unohti tehdä meidän jälkkärit. Noh, saatiin jälkkärit ilmaseks ja kokki itse kävi pahoittelemassa unohtaneensa koko tilauksen. Kaverin luo en kuitenkaan sitten ehtinyt, vaan suoraan muutamalle ja sitten unille.

Pisaroita kirjoitti...

:O Kummallista! Meillä toimi palvelu tosi hyvin! Johtuen varmaan suuresta porukasta :D Enemmän porukkaa=enemmän rahaa.