maanantai 8. syyskuuta 2008

Vaatekaappiin täytettä.



Kaverin kanssa pyörähdys uudessa Espritin liikkeessä oli minulle petollinen. Tämän teepparin aion laitaa päälle ensi viikolla opiskelijabileisiin haalarien kaveriksi.

Löysin myös ihanan lämpimän neuletunikan, jota en voinut vastustaa. Menee niin farkkujen kuin legginssienkin kanssa. Lisäksi Anttilasta sain haalittua itselleni kovasti haluamani Nipsu mukin kahden aiemman muumin kaveriksi. :)

Opiskelijabileitä varten hankittiin myös porukalla rekvisiittaa. Ensi viikolla meillä on tiedossa kaupunkisuunnistuksen tapainen tapahtuma kotikaupungissamme ja joukkuehenkeä nostattaaksemme hankimme hauskat vaaleanpunaiset cowboyhatut. Liikkeessä oli jäljellä vain yksi, mutta tilaus ehtii tulla lopummalla viikkoa. Päälle vielä pinkit haalarit, niin avot!

6 kommenttia:

Pisaroita kirjoitti...

Onpas kaunis tuo tunika :) Meillä olisi tänään tuo sama hässäkkä, mut ei jaksa lähteä xD Tyynesti nykyään ohitetaan kaikki riennot, kalkkikset.. Noh, parin viikon päähän on suunniteltu pikku pippaloita kuitenkin.

Marge kirjoitti...

vilma: Et sinä mikään kalkki oo! :) Se on kyllä kiva. Oli tänään heti päällä.

Milla kirjoitti...

Ihania puseroita! Itse olin lauantaina kaivelemassa paitatarjontaa, ja jotenkin ei löytynyt mitään mieleistä. Vanhalla kamalla ensi viikonloppuun jos sitten jaksaisi.. :)

Marge kirjoitti...

milla: Kiitos! Jospa ensi viikonloppuna löytyisi jotain uutta. :)

Tasha kirjoitti...

Ihana neuletunika! :)

Marge kirjoitti...

tasha: Kiitos. Se onkin ollut kovassa käytössä.