maanantai 13. joulukuuta 2010

Joulutunnelmaa hakemassa

Viikonloppu taas vierähtänyt. Perjantaina juhlittiin kaverin 24v synttäreitä, lauantaina katsoin leffan jos toisenkin sekä monta Gossip girlin jaksoa ja sunnuntaina joulushoppailin, zumbailin, varattiin kaverin kanssa Tallinnaviikonloppu tammikuun alkuun ja kävimme kavereiden kanssa Helsingin tuomiokirkossa laulamassa kauneimpia joululauluja.
 

Päätettiin kavereiden kanssa tehdä kauneimmista joululauluista meille uusi yhteinen jouluperinne ja mikä onkaan parempi paikka lauleluille kuin tuomiokirkko. Vähän harmittaa, ettei kamera sattunut laukkuun mukaan. Kirkko on niin upean näköinen, niin sisältä kuin ulkoakin. Pienenä kävin vanhempien kanssa kotipaikkakunnalla laulamassa aina joululauluja ja sittemmin kuuluin jonkin aikaa kuoroon, mutta nyt on mennyt monta vuotta ilman kauneimpia joululauluja. Sieltä sai kyllä haettua niin hyvän joulufiiliksen. Tänään oli pakko ostaa porkkanalaatikkoakin kotiin. :)

Toinen joulun valmistautumiseen kuuluva juttu yhdessä ystävien kanssa on pikkujoulut, jossa jaetaan pienet lahjat. Sen aika on sitten ensi viikonloppuna. Lopuksi vielä linkki yhteen lemppari joululauluuni; Tulkoon joulu. Se saa oikeasti puolestani kohta tulla. :)

3 kommenttia:

Pisaroita kirjoitti...

Tulkoon joulu on maailman kaunein <3

Sari kirjoitti...

Tulkoon joulu on ihana <3

Marge kirjoitti...

katja: Niin on <3

Sari: See on huippu! Kuunneltu eilen ainakin viisi kertaa ;)