torstai 18. marraskuuta 2010

Rakas joulupukki

Laatikkomeren keskeltä pieni ajatus joululle. Aamulla piti katsoa kaksi kertaa ulos ennen kuin uskoin, että maa oli aivan valkoinen - eikä ollut edes pientä kerrosta, vaan kunnon lumipeite. Ja lisää satoi vain. Tuli heti sellainen olo, että joululahjaostoksille on päästävä. Yksi on vasta hankittu ja normaalisti tähän aikaan vuodesta minulla on jo monta käärittyä pakettia aattoa odottelemassa. Tänä vuonna meille tulee pihaan kuusi, joten ei saada lahjoja kuusen juurelle niinkuin viime vuonna.

Untitled
Omaa joulupukin toivelistaa on hauska kyhäillä. Tänä vuonna toiveenani on vanhoja tuttuja ja jokavuotisia juttuja, kuten mummon villasukat, yöasu pehmoisilla housuilla sekä uusi talven muumimuki. Hotellimainen valkoinen kylpytakki on ollut jo pitkään lahjatoiveena, jokohan tänä vuonna pukki muistaisi toivomukseni. Keittiön pannuja ja kattiloita pakkaillessa huomasin, että uusi kunnon kasari tai paistinpannu olisi oiva lisäys keittiön varusteisiin. Toki toivon myös kosmetiikkaa, jotain hyvää kirjaa, himppusen suklaata ja laukkua. M:n kommentti rikkaimuriin oli, että jos sellainen meille tulee, niin sitä ei käytetä. Totaalikieltäytyminen. Unohdetaan siis rikkaimuri, jotta sopu säilyy tässä taloudessa. ;)

Jouluksi lähdemme maalle vanhempiemme luo. En jättäisi perinteistä jouluamme väliin mistään hinnasta. Syödään hyvin ja myös yöllä, ollaan yhdessä, käydään joulukävelyllä metsässä, sukuloidaan, juodaan glögiä...  Joulu on ihanaa aikaa! <3Mitä te toivotte lahjaksi tänä vuonna?

3 kommenttia:

Tiia kirjoitti...

Mikä vuoden muumimuki sinulla tuossa kuvassa on? Tää vuonnahan kausimukina on hiihtokilpailu, enkä tunnistanut tuota mukia. Mistä löysit kuvan siitä?

Marge kirjoitti...

Tiia: Nyt vasta huomasin, että tosiaan hiihtokilpilu muumimukista olin laittavinaani kuvaa kollaasiin, mutta siihen tulikin joku aivan muun vuoden muumimuki. Jotain kautta olen kuvan löytänyt iltalehden sivuilta. Tuo on kyllä kivan näköinen, harmi etten tiedä milloin se on ollut myynnissä.

Tiia kirjoitti...

Kestipä tulla vastaamaan (: Mä oon ihan hulluna yrittänyt etsiä minkä vuoden muki tuo on, mutten ainakaan ole toistaiseksi löytänyt vastausta. Ilmeisesti vanhempi kuin 2004 ainakin. Harmi, koska tykkään siitä miltä se näyttää!