maanantai 15. marraskuuta 2010

Nuhanenä

Terveisiä sairaslomalaiselta. Flunssa rantautui näköjään tännekin. Kuumetta ei ole, mutta nuhasta, yskästä ja kipeastä kurkusta olen kärsinyt perjantaista saakka ja näköjään se ei jätä minua rauhaan ja yltyy vaan, ellen malta jäädä oikeasti tautia sairastamaan. Lauantaina olin kaverin kanssa shoppailemassa (löysin mm. ihanan tunikamallisen paidan Vilasta) ja illalla meillä viettämässä iltaa, mutta baarireissu oli elämäni nopein, sillä kymmenen minuutin jälkeen oli pakko lähteä kotiin nukkumaan. Onneksi nyt kahden päivän lepäämisen jälkeen on jo paljon parempi olo. Onneksi tosiaan, sillä muuttopäivä lähestyy koko ajan ja sattuneesta syystä en siis vieläkään ole pistänyt tikkua ristiin asian eteen.


Dvd:t, elokuvat ja kirjat ovat sairastavan parhaita ystäviä. Olen majoittautunut olohuoneen sohvalle viltin alle kirjan, nenäliinojen sekä finrexkuppien äärelle. Gossip girlin toinen tuotantokausikin on muutamaa jaksoa lukuunottamatta katsottu jo läpi. Ilman mitään ajanvietettä sairastaminen olisi todella tylsää. Toivottavasti huomenna pääsisin jo töihin ja muuttotouhutkin saataisiin käyntiin. Voi olla, että seuraava postaus on kirjoitettu vasta sitten omasta kotoa. Siihen saakka näkemisiin! :)

3 kommenttia:

Nanna kirjoitti...

Toivottavasti nyt parantuisit pikaisesti että pääsisitte muuttamaan hyvillä mielin! :) Muuttaminen vaatii kuitenkin aina omat voimansa..

Chatrin kirjoitti...

Olispa hyvä, kun ei olisi mikään paha tauti. Nyt on ollut paljon liikkeellä mm. keuhkokuumetta. Eli pikaista paranemista nyt siihen suuntaan!

Marge kirjoitti...

Nanna: Muutto kyllä vaatii voimia, joten todella toivon, että olisin perjantaina jo ihan terveenä muuttamassa. :) Onneksi flunssa on menossa jo huomattavasti parempaan päin.

Chatrin: Kiitos! Kaikenlaisia tauteja tosiaan on liikkeellä ja minä olinkin melkein viimeinen omasta työtiimistä, joka sairastui. Kaikilla joku tauti ehtinyt olla tämän syksyn aikana. :)