keskiviikko 10. marraskuuta 2010

Ensi viikolla se koittaa

Meillä on muutto jo ensi viikolla. Asuntokaupat on torstaina ja sitten saadaan avaimet käteen. Jei! Helmikuun lopusta lukien tämä on minulle jo neljäs virallinen muutto. Jokohan tähän tulevaan pysähtyisi ihan asumaan? Muuttorumban alkaminen ei kotona vielä näy yhtään. Laatikot on varastossa. Lisää haetaan kaverilta ja lainalaatikosta huomenna ja sitten ensi viikolla. Voi kun kaikki tapahtuisikin yhdessä yössä sormia napsauttamalla, mutta ei auta. Viikonloppuna on aloitettava pakkaaminen. Vaikka matkaa uudelle asunnolle ei ole kuin kilometrin verran on kaikki silti pakattava, lasit käsiteltävä varoen ja purettava sekä järjesteltävä taas.

Koko viikonloppua en aio vielä muuttoasioissa vietellä, vaan tarkoitus olisi vaihteeksi lähteä kaverin kanssa Helsingin yöhön sekä viettää Milon kanssa treeniviikonloppua. M on lähdössä kaverinsa kanssa Lontooseen, joten minulla on koiravastuu koko viikonlopun. Jos aikaa riittää, olisi tässä vaiheessa hyvä myös aloittaa jo joululahjojenkin hankinta. Sokkarilla on ainakin -15% asiakasomistajapäivät, joten niitä voisin hyödyntää muutaman lahjan hankintaan. Lisäksi aloitin eilen Cathy Kellyn Nyt ja ikuisesti -kirjan, joka imaisi minut eilen mukaansa. Sitäkin olisi kiva lukea eteenpäin. Niin että missäs välissä mä tosiaan ajattelin sitä pakkausta harrastaa? :)


Nyt kuitenkin tämän illan step ja core -tuntien jäljiltä voin hyvillä mielin heittäytyä sohvalle iltapalan kanssa ja syventyä Upper East Siden ihmeelliseen elämään Gossip Girlin tahdittamana. Xoxo Marge! :)

4 kommenttia:

Pipari kirjoitti...

Onnea muuttoon, se on tosi stressaavaa, mutta uuteen kotiin muuttaminen on aina ihanaa. :) Mullakin lähiaikoina muutto edessä. :)

Chatrin kirjoitti...

onpas kyllä huh, kun taas muutto edessä :) mutta ai että kun ihanaa, kun ihan oma kämppä tällä kertaa kyseessä. Siellä sitten ainakin se kaksi vuotta =) Onnea!

Marge kirjoitti...

Pipari: Mua vähän tää muutto nyt pelottaa, sillä oon sairaana ja mitään ei siis ole vielä pakattuna. Toivottavasti flunssastani paranen, tulee kiire pakata :D Ai oot muuttamassa! Hei tästä varmaan saa tietää sun blogissa jossain vaiheessa lisää ;)

Chatrin: Oma kämppä on sit kuitenkin oma, joten tän muuton teen mielelläni (jos vaan tässä tervehtyisin muuttoon mennessä). Kiitos! :)

Anonyymi kirjoitti...

Jahas, sielläkin muuttopuuhissa :) Aikamoinen muuttorumba vuoden aikana, mutta omaan kotiin on mukava muuttaa. Meillä muutto väliaikaiseen vuokrakämppään tulee luultavasti jo nyt kuun vaihteessa. Laskin tuossa, että olen elämäni aikana muuttanut jo 20 kertaa xD