maanantai 22. marraskuuta 2010

Home sweet home

Hei uudesta kodista! Perjantaista asti ollaan muutettu, eikä ole vielä hetkeen valmista. Nyt on kuitenkin vanha koti tyhjä ja uudessa kodissa alkavat tavarat pikkuhiljaa löytämään omat paikkansa. Pienen pieniä palasia olen jo valmis teidänkin kanssanne jakamaan kuvien muodossa.


Asunnon seinät ovat valkoiset tätä yhtä olohuoneen seinää lukuunottamatta. Seinä näytti minusta todella tunkkaisen ruskealta silloin, kun asuntoa kävimme näytössä katsomassa. Nyt seinä ei enää ole omaan silmään ollenkaan niin paha, vaan valkoisten huonekalujen ympärillä jopa ihan kiva. Kuviotapetti olisi sopinut seinään hyvin, mutta seinässä on jokin tarkastusluukku, jota ei saa tapetilla peittää. Maalataan siis, ideoita on jo.

Edelliset asukkaat jättivät meille onneksi sälekaihtimet ikkunoihin, sillä ne ovat näin ensimmäisen kerroksen asunnossa ihan välttämättömät. Ikkunat kun ovat vielä kadulle päin. Ikkunan alle päätyi mm. Ikean lasivitriinimme sekä jo monta vuotta palvellut Suomi soffan sohva. Luulin, että tv-taso ja sohva -yhdistelmä ei tähän asuntoon välttämättä käy millään päin yhdessä, mutta molemmat huonakalut sopivat asuntoomme tosi hyvin.

Tv:n molempia puolia koristaa nyt Pentikin pallojalkalamput. Toisen kävin ostamassa tänään.  Antenninjohdot menee vielä lattioilla miten sattuu, mutta kyllä nekin jossain vaiheessa saadaan kulkemaan listoja pitkin.


Sisustuksen lisäksi vähän kenkiäkin. Viime viikolla ostetut kengät Aleksi 13:sta. Kokeilin noita kenkiä ensin viikko aikaisemmin AndiAmossa ja lopulta ne oli pakko ostaa. Ja nyt takaisin muuttolaatikoiden pariin. Toivottavasti huomenna meillä ei ole enää laatikkomerta lattioilla. :)

2 kommenttia:

Pipari kirjoitti...

kivalta näyttää. :)

Marge kirjoitti...

Kiitti Pipru! Kyllä tästä kodista kiva tulee, kun saadaan sisustettua loppuun :)