sunnuntai 17. lokakuuta 2010

Tälläinen viikonloppu

Viikonloppu on hurahtanut kotona oleillen. Perjantaina M:n äiti sekä pikkuveli tulivat meille junalla Keski-Suomesta ja heidän kanssaan on viikonloppu mennyt nopeasti. Vaihteeksi rauhallinenkin viikonloppu.


Eilen käytiin anopin kanssa Sellossa päivällä pyörimässä samalla kun M oli veljensä kanssa seinäkiipeilemässä. Tämä kuukausi tulee olemaan vähän nuukuuskuukausi ostosten suhteen, sillä torstaina maksettiin asunnon käsiraha. Me omistetaan nyt jo muutama neliö tulevasta kodista. :) En tiedä olenko koskaan aikaisemmin kokeillut Nivean ripsareita, mutta nyt ostin koemielessä Extension Nanodefinition mascaran, joka lupaa tuuheutta ja erottelevuutta. H&M:n käsirenkaat ovat myös uusi ostos viime viikolta. Olen ihan hirveästi tykästynyt noihin kiliseviin käsirenkaisiin, joten nyt niitä on vähän lisää. Ja kerrankin niin pieniä löytyi, etteivät ne valu heti ranteesta.


Viikonlopun aikana tuli katseltua muutama elokuva. Perjantaina katsottiin The Hurt Locker, joka sijoittuu Irakin sotaan. Elokuvassa seurataan Yhdysvaltojen raivaajaryhmän toimintaa ja kuinka pommien purkaminen voi muuttua lähes pakkomielteeksi. Eilen vuorossa oli elokuvia sitten vielä kaksin kappalein. Ensin Helen Huntin tähdittämä Sattuman kauppaa sekä myöhemmin telkkarissa eilen esitetty jännittävä Seitsemän, jossa selvitellään seitsemään kuolenmansyntiin perustuvia murhia mm. Brat Pittin tähdittämänä. Nyt kun muutama päivä on töllötelty telkkaria on hyvä tämä sunnuntai viettää vähän urheillen. Lenkkeilyä ja kohta zumbatunti. Hauskaa alkavaa viikkoa! :)

Ei kommentteja: