keskiviikko 13. lokakuuta 2010

Ensiasunnolliset

Meistä tulee asuntovelalliset! Tarjous on hyväksytty ja ensi kuussa päästään jo muuttamaan ja kaupat virallisesti tekemään. Things can happen sometimes quite fast! :)


Nyt kun tarjous on hyväksytty ja kaupat tehdään, uskallan julkaista asunnosta pohjapiirrustuksen. Eli kyseessä on 52,5 neliön saunallinen kaksio Espoon Leppävaarasta, aivan Sellon lähettyviltä. Sijainti on kyllä enemmän kuin loistava. Asunto on valmistunut vuonna 2003 ja siitä löytyy tilava kylppäri ja pieni piha/patio eli kerrostalon ensimmäisen kerroksen asunnosta on kyse. Lattiamateriaali on tästäkin asunnosta tuttu tammiparketti eli samalla värimaailmalla mennään. Keittiö on valkoinen, aika peruskeittiö. Valkoiset laatat, valkoiset kaapistot ja harmaat tasot. Tämän asunnon kohdalla hieman tingittiin asunnon koosta, mutta tuo on täysin mainio ensimmäiseksi asunnoksi ja kahdelle vallan riittävän kokoinen. Pientä fiksausta teemme asuntoon kumminkin ainakin yhden seinän maalaamisen tai tapetoinnin osalta ja keittiön osalta pitää katsoa mitä teemme vai teemmekö yhtään mitään. Kohta me taas muutetaan! Tää alkaa menemään jo rutiinilla.


Lopuksi vielä syksyisestä Milosta kuvia iltapäivän lenkiltä. Voi kun syksy jatkuisikin tälläisenä kuivana ja aurinoisena. Muuttokaan ei ole kivaa vesisateessa. Oikeesti, meillä on kohta oma koti!

15 kommenttia:

Elisabeth kirjoitti...

Paljon onnea teille! Se on kyllä mieletön tunne kun on löytänyt itselleen ihan oman kodin :)!

Elbu kirjoitti...

Onnea paljon omasta kodista :) Toivottavasti kaikki menee hyvin eikä tuu mitään ikäviä yllätyksiä vastaan. T.kokemuksesta viisastunut.. no ei, onnea vaan vielä :)

Chatrin kirjoitti...

No voi unelma! Vähän kiva teille =)

Amma kirjoitti...

Onnea kovasti ihkaomalle kodille!!:)

Unknown kirjoitti...

Hirmusti onnea teille molemmille omasta kodista! :)

Anonyymi kirjoitti...

Olen lukenut blogiasi ehkä vuoden verran, mutta en ole aiemmin uskaltautunut kommentoimaan. :) Nyt kuitenkin ajattelin onnitella teitä omasta uudesta kodista. Itsekin kymmenisen vuotta sitten Kuopiosta pääkaupunkiseudulle muuttaneena olen nyt lopullisesti kotiutunut kolmisen viikkoa sitten Leppävaaraan, josta ostimme mieheni kanssa oman, täysin remontoidun kodin. :) T. Heidi

Miia kirjoitti...

Oi onnea uudesta kodista!

Minka kirjoitti...

Apua, onnea! Asuntovelallisen on helppohymyillä... ;)

Marge kirjoitti...

Elisabeth: Tää tunne on kyllä hurja. En malta oottaa :)

Elbu: Kiitos! :) Ja toivotaan tosiaan, että menee hyvin. Ekan asunnon osto tuntuu ainakin vähän haparoivalta ja koko ajan saa olla kyselemässä mitä pitäis ottaa huomioon. Tänään saatiin kosteustarkastuksen tulokset ja niihin kirjattiin, ettei mitään yllättäviä remontteja tai muuta pitäis olla tulossa, mutta mistä näitä ikinä tietää. Toivotaan parasta, pelätään pahinta.

Chatrin: Hiii! :) Terkuin neiti aikamoisen jännittynyt

Amma: Kiitos! Kuukauden päästä on muutto jo edessä. :)

Suvi: Paljon kiitoksia! :)

heidijii: Voi miten ihanaa, että nyt uskaltauduit kommentoimaankin! Tuli tosi hyvä mieli :) Meillähän on sitten aikalailla samanlaiset taustat, kun molemmat Kuopiosta muuttaneita ja Leppävaaraan kotiutuneita. Onnea sinnekin uuteen kotiin! :) Leppävaara on hyvää aluetta!

Miia: Kiitos! :)

Laaksonneiti: Kiitos! :) Asuntovelka = paras velka. Meillä tässä kävi niin, että asuntokustannukset tulee tippumaan siinä vaiheessa, kun nostetaan laina :D

~M~ kirjoitti...

Onnea uuteen kotiin :)

dolce kirjoitti...

Onneksi olkoon! :)

Marge kirjoitti...

~M~: Kiitos! Tässä ei valttais muuttoa odotellakaan, vaikka itse se pakkaus- ja purkausprosessi ei kyllä yhtään houkuttele.

dolce: Kiitos!! :)

Nanna kirjoitti...

Oi, onnea omasta uudesta kodista! Kyllä oma on aina oma! :)

syys kirjoitti...

Voi oon niin iloinen ja onnellinen teidän puolesta! Mahtavuutta! Ja nyt ainakin sitten pian kylään :)

<3

Naily kirjoitti...

Onnea tuleville asunnonomistajille! Asiat todella pyörähtävät joskus vauhdilla eteenpäin. Samoin kävi meille, kun nykyisen kämppämme saimme. Emme uskoneet tarjouksen menevän läpi, mutta niinpä vain soittelivat, että asunto on teidän.

Koiru <3