tiistai 12. lokakuuta 2010

Jännitystä


Huivi - Mulberry
Neuletakki - H&M
Kauluspaita - H&M
Farkut - Bershka
Saappaat - AndiAmo
Laukku - Ois

Onpas hieman tärähtänyt toinen eilisen päivän asusta otettu kuva, mutta niin on tämä tyttökin. Väsyttää ja jännittää. Pitkiltä tuntuvia ja ajatusta vaativia päiviä takana, enkä ole tainnut viikonlopun menojen univelkoja saada vielä nukuttua poiskaan. Unet taas ovat käsitelleet perjantaista saakka lähinnä asuntoja ja asuntokauppoja. Tarjous on jätetty ja kiinteistövälittäjän mukaan myyjät sitä nyt harkitsevat. Vielä ei tiedetä miten käy. Joko me muutetaan ihan kohta ensimmäiseen OMAAN asuntoon tai sitten etsintä jatkuu. Jos me tämä saadaan, niin äkkiä kaikki kyllä tapahtuisi. Tämä oli vasta toinen asuntonäyttö, jossa kävimme. Toisaalta olen aika rankalla kädellä rankannut kuvien perusteella mitä asuntoa lähteä edes katsomaan. Eihän ole mitään järkeä tuhlata aikaansa sellaisia asuntoja katselemalla, joista tietää, etteivät ne kiinnosta.

Ei aivot nyt oikein toimi..

Palaan kyllä asiaan heti, kun tiedämme jotakin. Toki minun pitää päästä tänne jakamaan miten asuntokauppojen kanssa käy. :)

2 kommenttia:

dolce kirjoitti...

Tsemppiä asuntokauppoihin :) Ja tuo huivi on kyllä kaunis!

Marge kirjoitti...

dolce: Sun tsemppi taisi auttaa, sillä tarjous on nyt hyväksytty. Kaupat vielä tekemättä. Hurja tämä tunne, että kohta meillä on papereita (ja asuntolainaa) myöten oma asunto! Ja huivista on tullut oma lemppari kyllä kertaheitolla. :)