tiistai 19. lokakuuta 2010

Koti-ilta


Tämä on bloggarin koti-ilta. Pysyttelen mielelläni visusti sisätiloissa turvassa kylmältä ja jäätävän tuntuiselta tihkusateelta. Näytän nenääni ulkona vasta Milon iltalenkin aikaan. Viltti ympärillä ja mummon tekemät villasukat jalassa on kiva lukea taas lemppariblogeja läpi, hetki juoruilla facebookissa ja vähän illemmalla lämmittää sauna. Äsken varasin myös viikonlopuksi kampaaja-ajan. Pää kaipaa jo uutta väriä ja pikkuisen leikkaustakin. Telkkariakin pitää illan aikana ehtiä seuraamaan - tottakai kun kotilötköilyilta on kyseessä. Ja toki pitää muistaa myös syödä ja kohta onkin italianpata valmista. Kaikkea kotitouhuja siis tähän iltaan!


Eilen kävin kirjastosta hakemassa taas uusia kirjoja, joista johonkin pääsen tänään jo toivottavasti myös syventymään. Mulla on kotona vaikka kuinka monta kirjaa, joita en ole vielä ehtinyt lukemaan, mutta silti haen vaan kirjastosta uusia ja omat jää lukematta. Tällä kertaa lainasin pelkkää hömppää. Jane Greenin Vauvakuume, Marian Keyesin  Vielä on toivoa ja Cathy Kellyn Nyt ja ikuisesti.


Koti-illan jälkeen on kiva saada taas muunlaista tekemistä ja huomenna treffaan kaupungillaKuopion kaveria kahvittelun merkeissä. Kuopiossa asuessani käytiin välillä koiriemme kanssa yhteislenkeillä ja sen jälkeen ei olla nähtykään. Kivaa nähdä pitkästä aikaa - viime kerrasta on jo yli puoli vuotta! Mukavaa tiistaita! :)

7 kommenttia:

~M~ kirjoitti...

Nuo kirjat ovat kaikki tosi hyviä:) Suosittelen:) Nyt vasta tajusin,että olet Kuopiosta alunperin kotoisin.Itse olen noin 80km päästä Kuopiosta lähtöisin...

Unknown kirjoitti...

Mukavaa tiistaita sinnekkin :) Täälläkin menee tämä ilta koti-iltana melkeen samanlaisissa merkeissä. Minä olen lukenutkin tuon Marian Keyesin kirjan, hänen kaikki kirjansa ovat kyllä ihan loistavia :)

syys kirjoitti...

Koti-illat kynttilänvalossa, ah! Nappasin kirjatorilta tovi sitten mukaan "Puolikas keltaista aurinkoa" jota on liputettu aivan mielettömästi. Odotukset ovat siis korkealla :)

Ja hei! Ehditäänkö pikkujouluilla teidän uudessa kodissa vielä tänä vuonna? (;

Chatrin kirjoitti...

Mitä se Milo siellä tuijottaa keittiöön? ;D

Marge kirjoitti...

~M~: Kiva, että lainasin luettavia kirjoja. Olen asunut Kuopiossa neljä vuotta, opiskeluajan. Muutin helmikuun lopussa tänne pääkaupunkiseudulle. Alunperin olen kotoisin Keski-Suomesta. :)

Suvi: Samisillat :) Mä olen myös jonkun Marian Keyesin kirjan lukenut aikaisemmin ja muistaakseni se oli hyvä. Jospa siis tämäkin :)

rva ruusunen: Kerro sitten mitä tykkäsit kirjasta! Pakko ehtiä pitää pikkujoulut! :) Meillä jäi nyt kokonaan tuparit pitämättä tässä nykyisessä asunnossa, mutta jospa monet pikkujoulut korvaus uudessa sen menetyksen. :D

Chatrin: Milo taisi himoita sitä italianpataa ;)

Unknown kirjoitti...

Hei Marge
Minäkin pidän paljon Romanttisesta hömppäkirjallisuudesta.
Ja Hömppää on mukava lukea ja niihin on mukava syventyä.
Jane Green on hyvä ja Cathy Kelly Ja sitten Cecelia Ahern On myös hyvä kirjailija Samoin Danielle Steel ja Nora Roberts.

Marge kirjoitti...

Hömppäkirjallisuus on kyllä parasta. Steelin kirjoja en vielä ole ainuttakaan lukenut, mutta muut mainitsemasi ovcat tuttuja ja täälläkin tykättyjä! :)