tiistai 26. lokakuuta 2010

Suunnitelmia monenlaisia

Ihanan laiska ilta. Meillä kävi alkuillasta todennäköisesti tämän asunnon tuleva asukas katsomassa asuntoa ja sen jälkeen ei enää huvittanut lähteä minnekään. Muutto kutkuttelee jo luonnollisestin mielessä. Ollaan kaverin kanssa juoruiltu tovi puhelimessa ja kilpaa tutkittu toistemme tulevien asuntojen pohjapiirrustuksia ja päissämme soviteltu huonekaluja eri huoneisiin. Mietitty tekstiilejä, tyylejä, välttämättä uusittavia juttuja.. Oikein kunnon tyttöturinoita! Tämä ystäväni nimittäin sai myönteisen ostopäätöksen myös eräästä asunnosta myös ihan hiljattain, joten sisustusjutut on päivän puheenaiheena vielä pitkään.

Muutamia varmoja juttuja tulee muuton jälkeen ostoslistalle. Keittiöön vaalea kapea matto, keittiön pöydän päälle joku näyttävä valaisin, uudet verhot (harmaansävyiset ovat olleet hankintalistalla jo siitä saakka, kun ostin Askosta muutaman hopeisen tyynyn) ja jotain pientä uutta tulee muuton jälkeen aina hankittavaksi. Isommista hankintatarpeista, kuten huonekaluista teemme kartoituksen sitten muutettuamme. Aikalailla mennään näillä nykyisillä ja vastikäänhän me tosi isolta osalta sisustus uusittiinkin, mutta tuskin ihan hankinnoitta säästytään.


Sitten olis toisenlaistakin suunniteltavaa. Meillä on nimittäin jo marraskuun ensimmäisenä viikonloppuna firman pikkujoulut eli näin sekin kausi taas starttaa. Pikkumusta on ehkä varma valinta, mutta ei vielä lukkoonlyöty päätös. Ennen pikkujoulujen mekkokriisiä on tulevalle viikonlopullekin asu keksittävänä. Kaverini pitää silloin halloweenhengessä tuparit. Huomenna naamiaisasumetsästykselle! Mihinhän mä pukeutuisin? :)

2 kommenttia:

syys kirjoitti...

Auuuu! Aivan tosi ihana mekko!Tuo rypytys on hurjan kaunis :)

Pikkujouluja tullaan meilläkin viettään tuparien merkeissä, että lisää vaan listalle (; Matti vois olla zorro ja sinä zorron muusa :D Kaveripariskunta pukeutui niin mun valmistujaisiin ja oli kyllä mielettömän komee näky!

Marge kirjoitti...

rva ruusunen: Mä tykkään tuosta hurjasti. En kyllästy. :) Ilmoittele heti kun pikkujoulutupareiden ajankohta selviää, niin lisätään joulun kalenteriin. :) Aaw zorro ja sen muusa. Hih mikä idea!