sunnuntai 24. lokakuuta 2010

Viikonloppu

Vitsi miten kiva, mutta nopeasti mennyt viikonloppu alkaa olla takana. Perjantaina olikin kiireisen viikon jälkeen sellainen olo, että viikonloppu oli enemmän kuin paikallaan. Hain itselleni ja M:lle töistä tullessa subit mukaan ja siivottiin koti putipuhtaaksi. Kana teryaki subit southwest kastikkeella on vaan ihan liian hyviä! Siivouksen jälkeen olisin perjantaina varmaan mennyt yöunille jo kahdeksan aikaan, jolloi M olisi patistanut kanssaan iltalenkille. Eli vähän myöhempään jaksoin siis valvoa. :D


Lauantaina pitkien yöunien jälkeen kävin kampaajalla värjäämässä ja leikkauttamassa hiukset. Tämä kampaajareissu ei tosin mennyt ihan putkeen, sillä hiuksien väristä tuli paljon tummempi mitä piti. Minulla on jonkin aikaa ollut hiuksissani vaaleita raitoja, jotka halusin värjätä nyt pois, koska blondaaminen ja kesän aurinko olivat kuivattaneet vaalennettuja hiuksia ja halusin kiiltävämmän tumman värin takaisin, jotta hiukset saa vähän levätä vaalennuksien jäljiltä. Hiuksista piti tulla lämpimän ruskeat, mutta lopputulos on lähes musta. Auringossa hiuksissa lisäksi kuulemma hohkaa hieman punainen vanhoissa raitakohdissa, joten ihan tätä ei haettu. Jospa silmä vielä tottuu ja väri vähän haalistuisi pesussa, ei nää onneks ihan katastrofiväriset ole. Kampaajan jälkeen kaverin kanssa käytiin Amarillossa syömässä ja kaupungilla muutenkin pyörimässä ennen illanviettoa ja baarireissua.


 Illan ohjelma koostui sangriasta, punaviinistä ja juustoista, korttipeleistä ja paljosta tanssimisesta.

Tunika - H&M
Vyö - KappAhl
Legginssit - H&M

Illan asukuva on tosi tyylikäs peililaukaisu. Tänään ollut sitten ihan kotisunnuntai. Kunhan eilisen bileillasta oli selvitty, niin on katsottu leffaa, tehty ruokaa, touhuttu Milon kanssa. Nyt jatkuu ilta Tanssii tähtien kanssa. Taidanpa ottaa kaveriksi pakastimesta suklaajätskiäkin. :)

5 kommenttia:

~M~ kirjoitti...

Onko sinulla tuo Sara la Fountainin astiasto?Minulla on myös ollut se,tosin myin sen viime keväänä pois ja ostin tuon Iittalan teeman:)

Chatrin kirjoitti...

Noi tikkaat on edelleen aivan überihanat ja kyllä leikkokukat tuo ihanaa väriä ja elävyyttä kotiin kuin kotiin.

Minäkin söin keksejä ja juustoja (ja Lempi Puolukkaa) lauantai illalla saunan jälkeen :)

Aune kirjoitti...

ihana ilta ollut, ja todella kaunista teillä! :)

~M~ kirjoitti...

Laitatko minulle sähköpostiin muuten osoitteesi,niin postitan sydämet sinulle? Arvonta ei tuottanut sitä tulosta,mitä odotin,ja mieheni toimi "onnettarena"joten lähettäisin sydämet sinulle kun saan osoitteen?:)

Marge kirjoitti...

~M~: Minullakin on Iittalan teemaa. Nuo astiat ovat ystäväni :)

Chatrin: Minäkään en ole tikkaisiin kyllästynyt. Omatekoisina niillä on vielä enemmän arvoa kuin jos ne olisi jotaisn ostanut. Joten ne on ja pysyy sisustuksessamme :) Juustot ja keksit on nammm. Ja siihen kun vielä viini ja rypäleet, niin avot!

Aune: Kiitos! :)