perjantai 29. lokakuuta 2010

Halloween asu

Ihana viikonloppu olo! Päivä oli ihan todella kiireinen ja samalla piti yrittää toisella kädellä kouluttaa uutta tulokasta hommaansa parhaalla mahdollisella tavalla. Maanantaiksi jäi kasa rästitöitä, mutta hymy ei hyytynyt viime minuuteillakaan, koska niin kivaa on tälle viikonlopulle tiedossa. Odotan huomisia halloweenteemalla vietettäviä tupareita kuin kuuta nousevaa. Kivaa, kun lisää kavereita muuttaa lähelle ja nään pitkästä aikaa samoissa kemuissa monta vanhaa tuttua. Bileitten varjolla saan tänään illemmalla yhden kaverin meille viikonlopuksi ja huomenna tulee vielä toinen. Mennään päivällä kaupungille etsimään juhlien isännälle sopivaa tupaantuliaislahjaa ennen illan juhlia. Sitten meille laittautumaan ja let's get the party started.

 

Asuongelma ratkesi lopulta helposti. Asun kasaaminen lähti ajatuksesta laittaa Vilan pikkumusta myös näihin kekkereihin ja tässä tulos - olen musta enkeli. Siivet, sädekehä, silmikko.. Kaikki muu löytyi omasta takaa. Nyt kun hiuksistakin tuli viime viikonlopun kampaajan jäljiltä lähes mustat, niin olen ihan oikeasti musta enkeli.

Nyt jään kaveriani odottelemaan rennossa kotiasussa. Lasi punaviiniä ja oleilua.Musiikkina taustalla soi tänä iltana mm. Shakiran Loca ja Waka waka, Kaija Koon Vapaa, Mohombin Bumby Ride ja B.o.B:n Airplanes. Huomenna taas mennään. :)

5 kommenttia:

Minka kirjoitti...

Hahhaa, kuulostaa niin mun illalle! Hauska asu! :)

Pipari kirjoitti...

nätti asu, mua harmittaa, ettei mua oo kutsuttu mihinkään halloween bileisiin:(

Chatrin kirjoitti...

mä niin tykkään teemabileistä. jos edes yhdet pikkujoulujuhlat olis teemalliset, niin pääsis pukeutumaan =)

~M~ kirjoitti...

Kaikki mainitsemasi kappaleet ovat minunkin mielestä aivan mahtavia!!:)

Marge kirjoitti...

Laaksonneiti: Samikset! :)

Pipari: Voi harmi :( Sun pitää rueta järkkäämään jotain naamiaisbileitä vielä halloweenin jälkeen.

Chatrin: I like those too! :) Teemabileet on huippuja.

~M~: Meillä on siis samanlainen musiikkimaku. :)