keskiviikko 3. marraskuuta 2010

Arkikuulumisia


Todella antoisat kaksi koulutuspäivää takana. Kun sekä aihe kiinnostaa, kouluttajat ovat innostavia sekä hommansa osaavia ja koulutuksesta tietää saavansa paljon irti, niin silloin kaikki toimii niinkuin pitääkin. Huomenna taas uudella innolla oikeisiin töihin. Kaksi normaalia päivää ennen pikkujouluja. Can't wait!

Neule - Zara
Valkoinen teeppari - H&M
Farkut - Bershka
Vaikka päivä olikin kiva, niin eilen illalla oli pitkästä aikaa oikein kunnon v*tutusilta. Kiukutti ja ärsytti. Onneksi olin yksin kotona, sillä mua ei olis eilen jaksanut varmaan koko iltaa kukaan. Yön yli nukkuminen usein helpottaa ja niin myös tällä kertaa. Kummasti sitä ajattelee asioista ihan erilailla unien jälkeen.

Tänään siis jo paljon paremmissa fiiliksissä. Tänään heti kotiin päästyäni lähdin Milon kanssa reippaalle tihkusade lenkille ja voi että oli kivaa lenkkeillä hämärässä ja pienessä vesisateessa. Välillä lenkkeily on vain pakollista pakkopullaa, mutta joskus niin rentouttavaa ja ihanaakin. Nyt ollaan jo siinä vaiheessa vuotta, että aamulla on pimeää, kun lähtee kotoa ja illalla on pimeää, kun tulee kotiin. Siispä tälläisistä normaalia aikaisemmista kotiinpaluista pitää ottaa kaikki irti. Nyt hyvillä mielin tekemään ruokaa ja myös miettimään tulevan joulun joululahjatoivelistaa. Mummon neulomat villasukat kuuluu toivelistalle jo joka vuotiseen tapaan ehdottomasti, mutta toiveissa on tänä vuonna myös mm. rikkaimuri (kaverin koirataloudessa olen huomannut kuinka älyttömän kätevä se on), pehmeitä paketteja ja jotain kivaa kotiin. Jouluun ei ole enää pitkä aika, oikeasti!

2 kommenttia:

dolce kirjoitti...

Minun ja koirulin lenkkipolulla ei ole valoja laisinkaan, ja jotenkin ihan eri fiilis lenkkeillä hämärässä... sitä on ikäänkuin erimaailmoissa. Tottakai otsalamppu täytyy olla, mutta pimeässä lenkkeily on kuin pieni seikkailu :)

Marge kirjoitti...

dolce: Voi, tiedän nuo pimeyslenkit. Olen itse ihan maalta kotoisin ja lapsena ja nuorena tuli paljon pimeässä lenkkeiltyä taskulampun tai otsalampun voimin. :) Parasta lenkkeily on ihan talvella, kun näkee tähdet.