perjantai 24. syyskuuta 2010

This weekend

Ihan täydellisen ihanaa, on perjantai! Viikonloppu alkoi energisellä zumbatunnilla ja kohta se jatkuu rauhallisella saunalla naamioineen. Suklaata naamaan ja kosteuttavaa hiusnaamiota hiuksiin. Eli nyt vain rentoudutaan!


Iltaan kuuluu myös kynttilänvaloa sekä Shirley Sheldonin Pelkäätkö pimeää? -kirja. Spottivalot on vielä laittamatta kattoon, joten hämyä riittää. Lukea voi kynttilänvalossakin. Sheldon on uusi kirjailijatuttavuus, mutta on temmannut minut täysin murhamysteereidensä mukaan. Näistä kirjoista ei löydy jaarittelua, vaan mennään suoraan asiaan ja edetään vauhdilla!

Huomenna ystävän kanssa päiväksi kaupungille syömään ja shoppailemaan. Olen jo ainakin puolen vuoden ajan halunnut käydä Eirassa sijaitsevassa Kaivarin kanuuna -nimisellä kirpparilla, joten sinne suuntaamme ihan ensiksi. Erityisesti kiinnostaa kirpparin desing corner, josta olis kiva tehdä jotain löytöjä. Hinnat ovat lukeman ja kuuleman perusteella tavan kirppareita kovemmat, mutta toisaalta kirpparilla ilmeisesti myydään vähän parempaa ja laadukkaampaakin tavaraa. Ruokapaikkana voisi puolestani toimia vaikka hyväksi havaittu Texas. Shoppailupäivän jälkeen suuntaan vielä illalla tupareihin Vantaalle entisen opiskelijatoverin luo. Kaikkea kivaa siis toi tämäkin viikonloppu tullessaan. Nyt saunaan!

6 kommenttia:

alli kirjoitti...

kuulostaa hyvältä kirjailijalta, täytyy tutustua.. itse tykkäsin james pattersonista, yhden kirjan tosin vasta luin kun kirpparilta löysin. oli mielettömän jännä! ootko tess gerritseniä lukenut? ne on kans huippuja :)

Marge kirjoitti...

alli: Tess Gerritseneistä tykkään myös! Niistä en oo vasta kuin muutaman lukenu, mut pitää lukee lisää. Ja toi Pattersson on mulle vielä vieras, mutta pitääpä tutustua! Kirjavinkit on aina tervetulleita :)

Unknown kirjoitti...

Kivalta kuulostaa sun perjantai ja viikonloppu muutenkin :)

Hanna ★ kirjoitti...

Suklaanaamioihin ollaan koukussa täälläkin :)

~M~ kirjoitti...

Saako udella mitä kirjoja yleensä luet?Itse luen tosi paljon ja aina on kiva ottaa vinkkejä vastaan uusista kirjoista:) Itsekkin tuota Sheldonia luen ja tänään aloitin juuri "Jos huominen tulee" nimisen:)
Lisäsin sinut tuonne suosikkeihini,sen verran hyvä blogi sinulla.Itse olen vasta aloittanut blogin pitämisen ja olen vieläkin aika pihalla...

Marge kirjoitti...

Suvi: Kiva viikonloppu takana :) Viikonloput saisivat aina kestää muutaman päivän pidempään. ;)

Hanna: En ole siis ainut :) Ne on kyllä kylppärissä nykyään peilikaapin vakiovarustus.

~M~: Luen monenlaisia kirjoja. Hömppää kuten himoshoppaajia ja muita Sophie Kinsellan kirjoja, mutta myös jännitystä. Esimerkiksi Dan Brownin kirjat ovat ihan huippuja ja Stieg Larssonin trilogia tuli myös kahlattua nopeasti alusta loppuun. Tykkään lukea vähän oikeastaan kirjoja laidasta laitaan ja myös itse otan mielelläni kirjavinkkejä vastaan :) Ja todella hauskaa saada uusi lukija! Tulen sinunkin blogiisi vastavierailulle!