torstai 19. elokuuta 2010

Tekniikka on raivostuttavaa, kun se ei toimi

Meidän viisi vuotta sitten ostettu Fujitsu Siemenssin läppäri alkaa vetelemään viimeisiään. Nyt siis kirjaimellisesti - käynnistymiseen menee tunti, eikä toivoakaan, että kuvia saisi enää siirrettyä koneelle. Kaikki on tuskaisen hidasta. Ensi viikolla heti uutta läppäriä hankkimaan. Sitä ennen vaihteeksi yksi Tallinnaan kohdistuva viikonloppu. Palataan ensi viikolla, toivottavasti. Juttua olisi tulossa mm. viime aikojen shoppailuista, urheiluinnostuksesta, asuntomessuista jatkoa sekä ihan muutenkin kuulumisia. Toivottavasti saan uuden läppärin PIAN! Ihanaa viikonloppua kaikille! :)

3 kommenttia:

Neiti Säästäjä kirjoitti...

Huoh, kuulostaapa tutulta. Mulla on kans viis vuotta vanha fujitsun amilo läppäri ja on myös aivan toivottoman hidas. Käynnistyy tosiaan välillä tunnin ja jumittaa ja on aivan raivostuttava. Itse asiassa juuri tänään tein päätöksen että nyt en enää tätä katsele hetkeäkään vaan uusi on saatava... :)

Nella kirjoitti...

Voih, toivottavasti saat hommat rokkaamaan pian!

Mutta hei, mulla on sulle ihana juttu täällä mun blogissa. Käy kurkkaan <3

http://reppurakkaus.blogspot.com/2010/08/beautiful-bloggers.html

Marge kirjoitti...

Susu: Olikohan tuo meidän vanha just sama Amilo!? :) Mahdollisesti. Meillä se lopullisen tenän melkein heti, kun olin tämän postauksen saanut julkaisua :D

reppu: Kiitos kiitos muru! <3