lauantai 4. syyskuuta 2010

Long time no see

Täällä taas! Uusi läppäri tuli ostettua jo viime viikolla, mutta en ole kiireiltäni ehtinyt blogin pariin laisinkaan. Nyt kuitenkin olen kotona aivan yksinäni ja minulla on aikaa syventyä sekä omaan, että muiden blogeihin. Paljon kaikkea on ehtinyt tapahtua sitten viime postausten. On mm. tullut vaihteeksi käytyä Tallinnassa päiväreissulla.


Laivalta ostin uuden tuoksun, johon olen ihan rakastunut, Hygo Bossin Orangen. Tallinnasta löytyi valkoinen kesämekko, jonka käyttö taitaa jäädä ensi kesään,


mustat moneen tilanteeseen sopivat nilkkurit sekä siniset siistit perusfarkut, joita voi ja saa käyttää myös töissä. Läppäriä ostaessani pyörähdettiin kaverin kanssa myös Askoon katselemaan hänelle sohvaa.
.

No hän ei ostanut mitään, mutta meille löytyi kotiin pari uutta hopeanharmaata sohvatyynyä. Haluan olohuoneeseemme valkoisten verhojen rinnalle vähän samansävyiset verhot, joten niitä seuraavaksi metsästämään.Tyynyt saa siihen saakka olla osa makuuhuoneen tyynykokoelmaa.


Kaveri oli Kuopiosta meillä neljä päivää käymässä ja silloin löysin Zarasta uuden villakangastakin. Kerrankin on talvitakki hankittu hyvissä ajoin ennen pakkasia. Myös urheiluvaatteita on tullut hankittua. Onhan sillä merkitystä mitä jumppatunnilla on päällä ;)

Elixiaan liittyminen oli ihan huippujuttu, sillä erilaisilla tunneilla on tullut käytyä aina, kun siihen on ollut vain mahdollisuus. Zumba, just dance sekä total -tunnit ovat olleet ehdottomia lemppareita, mutta yhdelläkään huonolla tunnilla en ole käynyt. Hiki virtaa jokaisella tunnilla ja liikunta tuntuu hauskalta. Ei yhtään pakkopullaa. Jäsenyyteen kuuluu kaksi personal trainer tapaamista, jotka molemmat olen jo käynyt. Ensimmäisen kerran jälkeen jalat olivat todella kipeät ja tönköt pari päivää, toisen tapaamisen jäljiltä en eilen meinannut edes sängystä päästä ylös - niin kipeäksi sain selkäni kahvakuulan rempomisesta. Nyt on sali- ja  treeniohjelma valmis.


Tänään kävin aamulla kampaajalla hakemassa uutta väriä ja leikkausta hiuksiin. Kampaajan jälkeen kävin Subilla patongilla, jossa törmäsin myös sattumalta kaveriini Kaukokaipuun Nellaan sekä hänen tuoreeseen aviomieheensä. Ensi viikolle treffit meille sovittu! :) Loppupäivän ohjelma on ihan auki. Ehkä tapaan erästä kaveriani, mutta saan kyllä ajan kulumaan kotona myös näiden seurassa:

Ihanaa lauantaita! :)

3 kommenttia:

Nanna kirjoitti...

Hugo Bossin Orange on kyllä yksi parhaimmista! :)

Chatrin kirjoitti...

Jes, hyvä kun sait uuden läppärin ja oot täällä taas :)

Marge kirjoitti...

Nanna: Olen samaa mieltä! Ensinuuhkaisulla tykästyin. :)

Chatrin: Jee! Ihanaa, että joku on kaipaillut. Kieltämättä ilman läppäriä eläminen on hieman hankalaa, kun netissä on tottunut joka päivä surffailemaan. Nyt onneksi taas onnistuu! :)