maanantai 16. elokuuta 2010

Asuntomessupläjäys osa 1

Kun kerran vanhassa kotikaupungissa asuntomessut järjestettiin, pitihän ne käydä katsomassa. Saaristokaupunki on mahdottoman kaunis alue. Loistava paikka messuille. Sunnuntaina oli messujen viimeinen päivä ja se olikin hyvä päivä asuntotutkailuun, sillä messuvieraita oli jonkin verran vähemmän kuin esimerkiksi lauantaina. Kuvia tuli otettua niin paljon, että ne ei edes yhteen esittelypostaukseen mahdu. Jaetaan siis useampaan osaan. No mutta mitäs siellä sitten näkyikään..

Erilaisia taloja:

Taloja järvenrannalla ja vähän kauempanakin. Ne kenellä ei omaa rantaviivaa ole, löytyy yleinen uimaranta messualueen puolessa välissä. Upeita maisemia ja monilla kauniita rantasaunoja.

Olohuoneita:


Ja näitä olohuoneita. Ne keittiöiden ohella olivat ehkä messujen kiinnostavimpia huoneita noin yleisesti. Erilaisia ratkaisuja, joista löytyi paljon ideoita sitä omaa kotia ajatellen. Yhtään aivan täydellistä taloa ei löytynyt. Lähinnä olisin yhdistellyt monesta eri talosta eriosia ja ratkaisuja toisiinsa. Oman asunnon kuume sen sijaan nousu messujen jäljiltä valtavasti. Kerrostalo kaksio tai kolmio tuntuu vaan näiden talojen jälkeen niin vaatimattomalta. 


Nyt messufiilistelyistä kohti huomista päivää. Työvaatteiden valinta, Milon kanssa iltalenkki ja pikkuisen kirjaa ennen kuin painun unille. Huomenna saan kaverin kylään koko illaksi heti töiden jälkeen. Kivaa. Palataan taas! :)

3 kommenttia:

Chatrin kirjoitti...

Kuvissa 11 ja 12 on muuten ihanan värinen maali. tollasen haluan omaan kämppään, lämmin, rusehtavan harmaa =)

Emma kirjoitti...

Upeita kokonaisuuksia! iski mieletön himo sisustaa...

Marge kirjoitti...

Chatrin: Minä tykkään myös! Olisi ihana saada tuollainen korosteseinäksi. :)

Emma: Noista saa hyvää inspiraatiota. Paljon mielenkiintoisia ratkaisuja. :)