maanantai 5. heinäkuuta 2010

Kesäisissa fiiliksissä

Viikonlopun jälkeen teki mieli jo vähän vähemmän raskasta. Kananpojan pyörykät ei tee salaarista ehkä sitä kaikista kevyintä, mutta viikonlopun mättöjen jälkeen ei huono ollenkaan. Takana on kyllä mahtava viikonloppu. Täydellisempää säätä ei olisi voinut toivoakaan. Suomessakin sai vähän etelän fiilistä. Kaverini, joka on yhtä auringonpalvoja kuin minäkin, tuli meille perjantaina Kuopiosta. Käytiin tyttöporukalla istumassa iltaa terasseilla sekä syömässä Memphisissä. Mentiin kuitenkin aikaisin kotiin,sillä aamulla haluttiin suunnata heti aurinkoon. Ajatus hietsusta vaihtuikin ja lauantaina heti yhdeksältä oltiin jo stadikalla. Siellä vietettiin koko päivä. Illalla mentiin vielä nauttimaan auringonsäteistä kaivariin ja sieltä edelleen Nuden kautta Apolloon. Lyhyiden yöunien jälkeen suunnattiin taas sunnuntaina uudelleen stadikalle jatkamaan siitä, mihin edellisenä päivänä jäätiin. Kaverin kanssa toinenkin päivä auringossa hujahti vilauksessa aina ilta kuuteen saakka. Sain pitkään työn alla olleen Senor Peregrino -kirjan kanssa loppuun ja kaikki kuulumiset on vaihdeltu. En ole myöskään aikaisemmin päässyt Suomessa uimaan altaalla ja tykästyin uimastadioniin tosi kovasti. Ihan kuin ulkomailla hotellien uima-altailla. Vesikin oli vielä niin lämmintä. Jatkuisipa tälläistä pitkään.. :)

Äsken käytiin Milon kanssa iltakävelyllä tästä kesäillasta nauttimassa. Kauhein raskaita lenkkejä ei koirakaan näillä säillä jaksa. Ollaan Milolla pidetty päivisin omatekoista jäähdytyslointa selässä (eli kasteltu pyyhe), kun se tuntuu kovasti läähättävän koiran kuumuutta helpottavan.

Kunnon lenkit ollaan jätetty suosiolla ihan iltaan. Tänään ei kuitenkaan tee mieli juoksemaan.

Ilta vierähtääkin kunnon hömppäleffan parissa. Morsianten sota piti käydä jo elokuvissa katsomassa, mutta nyt sen vihdoin nään. Ei muuta kuin leffa pyörimään!

6 kommenttia:

syys kirjoitti...

Oi, mun on pakko päästä joku kerta sun mukaan ranstuun :) Ja uimaan! Tosin sen mestan pitää olla sellainen, että jossain vieressä on edes pieni varjopilkku - oon niin vaalea että palan suunnilleen heti :D

Tai oikeastaan, tää on eka kesä ikinä kun oon saanut rusketusrajat Suomesta! Että ehkä mullakin on vielä toivoa :)

ps. ihana salaatti, mä teen tänään samanlaisen texmexpullilla (:

I May Say kirjoitti...

moi, juhannuksena isäni kertoi einesruokien valmistuksesta niin karmaisevaan tapaan, etten voi enää syödä yhtäkään valmisateriaa. evö.

valmispulliin jauhetaan mm nahkat jne..onneksi te kerkesitte jo nauttia aterianne :)

Minka kirjoitti...

On kyllä ihan liian kuuma! KÄytiin eilen cumman kanssa ysin aikaan lenkillä ja se oli ihan kuumissaan, raukka. Ei paljon koiran kans juosta. Yks lapinporokoiran omistaja oli muuten sitä mieltä, että meidän cummalla on vaan huono kunto, jos se ei meinaa jaksaa kuumassa juosta... :D Tänään otin koiran töihin, siellä on ilmastointi. Mut tuo pyyhe oli kans hyvä vinkki, ajattelin ite vaan et jos laittais jotain jäisiä juttuja pyyhkeen sisään, mut toi on kyllä helpompi!

Marge kirjoitti...

nella: Mennään mennään, ehdottomasti!! Etsitään sellainen meidän paikka, jossa on sullekin välillä varjopaikka. Tuliko hyvää texmwxpullilla? :)

I May Say: Juu,mä en halua edes tietää miten ne kaikki einekset tehdään ja mitä kaikkea niihin laitetaan. No, kaikkihan niihin eineksiin menee. Kaikki käytetään hyväksi loppuun saakka.. Vois huomenna syödä vaan kasviksia. :D

Laaksonneiti: No Cummalla on kyllä niin tiheä ja pitkä karva, että se on varmasti ihan kuumissaan. Ja pöh sanon minä siitä, että kunto olisi huono, jos kuumassa ei jaksa juosta. Ottaa koiralle kuin koiralle ottaa koville tuo helle. Ei sitä itsekään jaksa kovin auringossa pinkoa. :) Kokeilkaa ihmeessä pyyhettä, se toimii!

Elbu kirjoitti...

koirille pitäis keksiä joku viilentävä kesäasu :D meijän rekku iha voimaton,iltasin vähän sentään tulee eloa :) mielenkiintoinen tää sun blogis btw :)

Marge kirjoitti...

Elbu: Niin pitäis! Ihan sääliksi käy reppanakoiraa, kun näillä kovilla helteillä on ollut niin kuumissaan. Onneksi on uimamahdollisuus lähellä, ja kyllä sillon koira uikin! :) Ja voi kiitos, kiva kuulla jos tykkäät.