tiistai 6. heinäkuuta 2010

Tiistaina ostettua ja tulevaisuuden näkymiä

Käytiin tänään ostamassa Ikeasta kummitytölleni syöttötuoli ja samalla löytyi eteiseemmekin kylpyhuoneen eteen matto. Luonnonvalkoinen lyhytkarvainen nukkamatto oli oikein hyvä ja edullinen ostos! Katsotaan sitä hyvää sitten syksyisillä kurakeleillä, kun Miloa viedään suihkuun lenkin jälkeen. Sitten taitaa matto joutua evakkoon. Kuvan valkoinen pikkuarkku on pelastettu M:n entiseltä työpaikalta. Alunperin puunvärisestä Leiraksen arkusta tuli oikein kiva muutaman valkoisen maalikerroksen saatuaan. Meillä olisi vielä yksi puunvärinen lipasto valkoista väriä vailla. Huonekalujen kustomointi on vaan viitseliäisyyttä vaativaa puuhaa, mutta eiköhän se jossain vaiheessa saada myös maalattua. Ikeasta ostettiin arkun päälle jo aiemmin tuo kukka, joka on kyllä ihanan helppohoitoinen. Orkidea on muuten myös edelleen hengissä. ;) Kahvilla maustettu vesi taitaa pitää kukan väkisinkin hengissä mun kasvienhoitotaidoista huolimatta.

Ikeasta tullessa pysähdyttiin Sellon Chico'siin syömään ja samalla pyörähdettiin Suomalaisessa Kirjakaupassa alekirjoja tutkimassa. Kolme kirjaa kympillä -pokkariosastolta mukaan lähti Tuija Lehtistä, Reijo Mäkeä sekä Jude Deverauxia. Normaalihintaisenakin oli Sophie Kinsellan uusin Twenties Girl saatava. Lähtee torstaina mukaan mökkiluettavaksi.Nyt pyykkiä pesemään ja lenkille. Vielä tosiaan yksi päivä töitä ja torstaina sitten ystävän kanssa kohti mökkimaisemia ja kotipaikkakunnan bileitä. ;)

Ja sitten yksi jännittävä juttu, joka on hetken jo päissämme hautunut. Puolitosissaan ollaan mietitty oman asunnon ostoa jo jonkin aikaa, mutta nyt se oikeasti tulee viimeistäänkin oikeasti vakavan harkinnan alle. M sai viime viikolla kuulla saaneensa uuden vakituisen työpaikan täältä Espoosta, jossa aloittaa syksymmällä. Nyt meillä molemmilla on urakuviot hyvin selvillä, vakituiset työpaikat (eli tulot) ja vahva halu pysyä Espoossa/Helsingissä. Paljon järkevämpäähän se olisi itselle asuntoa maksaa kuin kuukaudesta toiseen syytää vieraalle rahaa, lisäksi kun omaa maksaisi lainan muodossa kuukausittain jopa vähemmän kuin nykyistä vuokraa. Mun vaatimus asunnon löytymisestä vain ja ainoastaan Lauttasaaresta tai Tapiolasta on jo hieman höllentynyt ja asunnonetsintä ulottuu nyt myös ainakin Leppävaaran ja Vallikallion alueille. Kiirettä ei ole ja oikeastaan vähän tästä asunnosta harmittaisi lähteäkin, mutta eiköhän me sitten syksymmällä viimeistään ensimmäisissä asuntonäytöissäkin käydä. :)

5 kommenttia:

Pipari kirjoitti...

Twenties Girl on tosi hyvä!:)

Suosittelen oman asunnon ostoa, paljon kivempi maksaa "itselleen" joka kuukausi. :)

syys kirjoitti...

Mahtavaa! Me mietittii viimeeksi eilen Matun kera kämpänostoa, mutta tuohan tulee ajankohtaiseksi vasta kun muru valmistuu ja saa töitä.

Mutta mitä nopeammin oman kämpän hankkii, sen parempi! :)

Rattoisia kv-päiviä! :D

Minka kirjoitti...

Apuaa, mekin tässä just mietitään ausnnon ostoa, tehtiin eilen jopa lainatarjouspyyntökin... Nimim. Niitä vakituisia töitä odotellessa... :D

Marge kirjoitti...

Pipari: En malta oottaa, et saan kirjan alkuun. Kyllä se oma asunto olis aina oma. Ja siinä kertyis taas hyvää "pesämunaa" sit tulevaisuudessa taas edelleen isomman asunnon ostoon. Mitä nuorempana sitä oman hankkis, sitä vähemmän syytäis rahaa muille. :)

nella: Kiitos kv-päivä toivotuksista! Eiköhän niistä hyvät bileet tule ;) Ja varmasti teidänkin kannattaa alkaa omaa kattelee sit kun Matu löytää valmistumisen jälkeen töitä. :)

Laaksonneiti: Hyvä hyvä! Meillä on myös lainalupaus työn alla. Oikeastaan lainasumma on jo tiedossa, mutta lainalupaus virallistuu vasta kun saadaan takaaja-asiat selviks. Teille kyllä töitä varmaan löytyy molemmille aina, siitä oon aika satavarma! :)

Minka kirjoitti...

Eiköhän teillekin lainaa heru, saatiin vihreää valoa tänään lainan suhteen, periaatteessa olis yksi asunto joka kiinnostaisi, mut se on ehkä kuitenkin liian kallis, vaikka siihen lainan saisikin. Niin ja tosiaan, asiakkaitahan meille onneks ainakin riittää... :)