tiistai 29. kesäkuuta 2010

Päivän ostokset.

Mikä kesä! Aurinko paistaa ja on lämmintä. Töissä piti kahvitauolla hakea ärrältä jätskiä ja nauttia hetki lämmöstä. Töistä taas riennettiin suoraan parin kaverin kanssa Kamppiin ja terassille. Olisinpa lomalla! Ensi viikolla vietän mun huikeat kahden päivän palkalliset vapaat (ja lähden muuten taas neljäksi päiväksi mökille), mutta ensi vuonna sitten. Viikonlopulle on myös luvattu helteitä ja saan silloin Kuopion kaverin meille viikonlopuksi, joten sitten pääsen minäkin päivällä nauttimaan auringosta hietsuun.

Illan aikana ehti tänään myös pikkuisen ostoksille. Alennuksiahan sitä lähdettiin katselemaan, mutta mitään alehintaista ei kyllä mukaan tarttunut. Accessorizen mekko lähti mukaan sovittamatta, mutta onneks oli yhtä kiva kuin miltä näytti hengarissakin.

Onlyn neule sopii sitten syksyllä vaikka päälle töihinkin. Tähän lisään ehdottomasti vyön!

Onlyn tummansininen biletoppi näyttää kivemmalta päällä kuin kuvassa. Ja mites ne kasvovoide, puuteri, meikkivoide, shampoo ja hoitoaine, joita lähdin ostamaan? No jäipä kauppaan!

3 kommenttia:

Chatrin kirjoitti...

Tosi söpö tuo sininen mekko. Katselin eilen itse tuota Onlyn biletoppia, mutta en jaksanut sovittaa päälle. Tosi kivalta ja ihanan väriseltä se kyllä näytti.

Sanna / Luettua kirjoitti...

Ihana tuo mekko!:)

syys kirjoitti...

Kunnon kesätipuli <3 Ihana !