lauantai 5. kesäkuuta 2010

Viikonloppu

Viikonloppu lähti eilen käyntiin pitkästä aikaa elokuvaillalla. Talvella ostetuista Finnkinon leffalipuista oli vielä kaksi käyttämättä ja niiden viimeinen käyttöpäivä lähestyi uhkaavasti, joten eilen suunnattiin töiden jälkeen Tennispalatsille.


SATC2:n olen menossa joku ilta ystäväni kanssa katsomaan, eikä M muutenkaan elokuvasta hirveästi syttyisi, joten päädyttiin katsomaan Jake Hyllenhaalin ja Gemma Artertonin tähdittämä Prince of Persia: The Sands of Time. Elokuva oli ihan hyvä, muttei mikään järin erikoinen. Peliin pohjautuva elokuva eteni aika loogisesti katsojaansa missään vaiheessa yllättämättä. Elokuvan jälkeen Milon kanssa juoksulenkki ja sitten olikin seuraavan elokuvan, tv:stä tulleen American Beautyn, vuoro. Hyvin elokuvapainotteinen perjantai.

Tänään aamulla kello herätti 9.30 pariksi tunniksi aurinkoa ottamaan. Päivällä setäni tuli käymään meillä kahvilla ja tupatarkastuksella. Ehdin myös postailemaan ja lukemaan lemppariblogeja. Sitten oli taas aika palata auringonpalvontapuuhiin.


Teeppari - Zara
Shortsit - H&M

Loppupäivä kuluu lenkkeilyn ja rentoutumisen merkeissä. Ehkä voisi jonkun leffankin taas katsoa omista dvd-kokoelmista. Huomenna nukun pitkään ja puolenpäivän aikoihin suunnataan niitä huonekaluliikkeitä kiertämään. Illaksi meidät on myös kutsuttu kylään tädilleni, joten tämä viikonloppu onkin oikein sukulointipainotteinen. Siinähän se yksi viikonloppu sitten taas melkein menikin. :)

1 kommentti:

Chatrin kirjoitti...

Samaa mieltä leffasta. Hyvä, mutta ei järin erikoinen.