maanantai 7. kesäkuuta 2010

Askel askeleelta kohti kalustettua kotia

Parveketta kesäkuntoon. Eiliseltä huonekalujen shoppailu -reissulta lähti mukaan myös amppeli. Vielä tarvitaan parvekelaatikollinen kukkia ja niitä yrttejä. Minun tyylini parvekepuutarha.

Aina kukista ei tarvitse onneksi edes maksaa, vaan luonnostakin löytyy kauniita parvekkeenpiristäjiä. Tänään iltalenkillä käytiin keräämässä tälläinen kimppu.

Eilinen shoppailureissu oli kokonaisuudessaan oikein onnistunut, sillä nyt olohuoneen seinustalla odottelee neljä Askon tuolia. Ne saavat keskelleen Kodin ykkösestä tilatun kromijalkaisen pyöreän pöydän. Pöytä olisi itseasiassa ollut tänään jo noudettavissa, mutta ehdimme vasta lopummalla viikkoa sitä noutamaan. Huomenna saan kolme hyvää ystävääni illaksi meille syömään. Olen suunnitellut tarjoavani heille smetanakanapatonkeja sekä fetasalaattia. Keskiviikkoilta menee sitten työpaikan koulutustapahtumassa ja ehkäpä iltaa jatkaen terassilla, säästä riippuen. M:lläkin on illoiksi omia menoja, joten torstaina siispä! Malm-lipasto katsottiin Ikeassa jo valmiiksi, muttei vielä ostettu. Sohvapöydän hankinta ratkesi lopulta niin, että saamme ystävältäni hänen Lack-sarjan apupöytäsettinsä. Klubban sohvapöytämalleja jäimme kuitenkin lopulta empimään, kun toinen malli oli niin pitkä ja toinen liian korkea. Netistä katsomaamme emme löytäneet. Olisimme tuollaisen Lackin apupöydät hankkineet itse jo Ikeasta eilen, mutta niitä ei enää ole myynnissä. Kyse on siis samaisista pöydistä, mitä meillä on yöpöytinäkin.

Nyt iltapalaa ja kirjan kimppuun. Kesä on taas lukemisen aikaa. Kirjavinkkejä otetaan vastaan! :)

6 kommenttia:

Mongusti kirjoitti...

Ihanat nuo rappuset!!!:)

Pipari kirjoitti...

rappuset:D hehe jostai syystä mua huvitti toi kommentti. Mongusti tarkoitti varmaan tikkaita;)

Nätit tuolit ja tosi helppo varmaan pitää puhtaana! :o

J kirjoitti...

Onpa kauniit tikkaat! Onko ne aivan itse tehty, vai saako moisia kenties ostaakin jostain? =)

Marge kirjoitti...

Mongusti: Ihana tuo rappuset :)

Pipari: Toivottavasti ovat helpot puhtaana pidettävät :) Tänään saadaan pöytäkin paikoilleen.

Jo: Tikkaat on isäni tekemät. :) Lapsuudenkodistani löytyy paljon heinäseipäitä, joista tikkaat on tehty. Ihan vastaavia en ole myynnissä nähnyt, mutta sisustustikkaita kyllä saa ostettuakin.

Cherry/Kirsi kirjoitti...

Mulla on ikävä luonnonkukkia, joita oli maljakot pullollaan koko lapsuus kotona :) Ne on niin nättejä ja erittäin halpoja ;)

Kaikki tuommoset tikasjutut saa mut aina innostumaan, tosi kaunis yksityiskohta! Harmi, kun meillä ei nyt ole parveketta :)

Marge kirjoitti...

Cherry: Samoin mun kotona on aina kesät ollut kaiki pöydät täynnä luonnonkukkia, kun maalta olen kotoisin. Ihanaa, että niitä saa poimittu, vaikka ihan kaupungissa asuukin. Minä aikoinani rakastuin sisutustikkaisiin ja sain isän nikkaroimaan meille muutamat tikkaat. Toiset löytyy tällä hetkellä olohuoneesta, mutta ne varmaan ieltä kyllä viedään hetkeksi ainakin varastoon. :)