torstai 10. kesäkuuta 2010

Valkoinen koti

Kohta alkaa kalustuksen puolesta olemaan valmista. Eilen kotona odotti pöytä ja tuolit paikallaan. Jätte bra. Ensi viikolla tabletti- tai pöytäliinaostoksille. Mustat pyöreät tabletit tai jokin kivan kuosin omaava liina ovat etsinnän alla. Ikeasta luulisi nekin löytyvän.


Pöytä näyttää tässä suuremmalta kuin oikeasti onkaan. 110cm halkaisijalla pöytä on juuri sopiva neljälle ja jättää sopivasti tilaa ympärille. Kuvittelin, että tilasta tulisi jopa ahtaampi, mutta niin ei käynyt. Pyöreä muoto tuo sopivasti tilaa joka reunalta neliön sijaan.

Nyt olen viimein saanut sen haluamani valkoisen kodin. Tykkään. Koti jääköön nyt kuitenkin viikonlopuksi oman onnensa nojaan, sillä lähdemme huomenna maalle Keski-Suomeen. Kaikille oikein hyvää viikonloppua! :)

10 kommenttia:

imlacking kirjoitti...

Musta valkonen on kalusteissa ja muutenkin kämpässä jotenkin aivan ihana mutta jostain syystä itsellä ei oikeastaan valkoisia huonekaluja ole lukuunottamatta paria kirjahyllyä ja tv-tasoa.

Cherry/Kirsi kirjoitti...

Näyttää ihanalta! Valkoinen on niin paras väri :) Täällä kirjoittelee yksi, joka juuri "rakentaa" valkoista kotia meille :))

Pipari kirjoitti...

Onpa tosiaan eroa teidän edelliseen kämppään, näyttää paljon valoisammalta ja raikkaalta. :) Mä en peittäisi tuota pöytää pöytäliinalla, vaan ostaisin tabletit!

Amma kirjoitti...

Ihana koti teillä! Tuollainen vaalea olisi unelma :)

Marge kirjoitti...

I'm Lacking: Minäkin oitkään ihastelin sävyjä muilla, ennen kuin toin värit näin voimakkaasti omaan kotiin. :)

Cherry: Valkoinen on kyllä niin paras! Raikas ja sovellettavissa moneksi pienten tekstiilienkin avulla. :) Hyppään blogiisi mukaan! Lueskelin jo viime viikolla ja tykästyin kovasti!

Pipari: Eikö näytäkin erilaiselta, mutta se oli tarkoituskin. :) Olin jo niin kyllästynyt vanhaan sisustukseen, mutta siellä emme viitsineet sisustusta muuttaa, kun tiesimme taas jossain vaiheessa muuttavamme. :) Kokonaan pöydän peittävää pöytäliinaa en missään nimessä haluakaan Jos pöytäliinaan laitan, otan sellaisen poienen, tablettimaisen, joka tulee tuohon pöydän keskelle :)

Amma: Voi kiitos :)

Piiju kirjoitti...

Näyttää niin hyvältä! Ihana valkoinen koti:))

Miss M kirjoitti...

Tosi nätin näköistä! Valkoinen on maailman paras väri =)

Marge kirjoitti...

Piiju: Voi kiitoksia. :)

Maria: Kiitos! :) Valkoinen on jostain kumman syystä minunkin suosikkini ;)

Tiina kirjoitti...

Hei

Mistä olet ostanut tuon pöydän ja jos muistat niin mikä oli hinta?
Menin joulukuussa ostamaan Ikean Bkursta pöydän ja nyt kuitenkin haaveilen juuri tuollaisesta pyöreästä pöydästä ;))

Tiina kirjoitti...

Löysinkin jo vastauksen kun luin muita postauksia :))

Ja edellisessä viestissä tatkoitin BJURSTA pöytää ( kirjoitusvirhe )