sunnuntai 13. kesäkuuta 2010

Kissanpäivät


Kotiuduttu viikonloppureissulta. Viikonlopun aikana ehdin viettää rippijuhlia, tavata ystäviä ja kovasti viime kerrasta kasvanutta kummityttöä, grillaamaan ensimmäistä kertaa tänä kesänä, tavata pikkuveljen uuden tyttöystävän, hoitaa vanhempien kissoja, katsoa leffaa... Paljon sitä mahtuu kahteen kokonaiseen päiväänkin, vaikka takana on taan ainakin 800 kilometriä auton mittarissa.


Nöpö on vanhempieni vanhempi kissa, jolla löytyy ikää jo kahdeksan vuotta. Aamulla aurinko tuli hetkeksi esiin ja voi sitä kissanpäivää, kun toinen silloin nautti. Kieriskeli nurmikolla ja juoksi kovasti pallon perässä. Nöpö on aika luonteikas tapaus ja pihapiirin kuningatar. Moni vieras kiertääkin sen vanhemmilleni tullessaan suosiolla kaukaa, sillä joskus sille päälle sattuessaan pienistä tassuista saattaa paljastua terävääkin terävämmät kynnet. Omille ihmisille Nöpö on kuitenkin hellyyden- ja leikinkipeä kissa, joka nauttii paijauksesta ja hoidosta. Lenkkikaveriksikin siitä on, kunhan mennään kissan ehdoilla. Nöpö nimittäin ilmoittaa varsin yksiselitteisesti jalkaan hyökkäämällä milloin ollaan liian kaukana kotoa. Varsinainen kissapersoona!

Jakkumallin bolero - Vila
Mekko - Vila
Korkkarit - Bianco

Tämän päiväiset rippijuhlat olivatkin sitten tiettävästi tämän kesän ainoat viralliset juhlat. Vilan pallohelmainen mekko pääsi toista kertaa käyttöön. Helmassa kuuluisi oikeasti olla rypytyksiä, mutta ensimmäisen käyttökerran jäljiltä helmassa olleet rypytykset olivat kaikki purkautuneet. Ei mekko onneksi pahannäköinen ole ilmankaan. Nyt tavaroita purkamaan ja iltalenkille. Milo on kovin uupunut viikonlopun touhuista, joten pitkä lenkki ei ole tiedossa. Vietettiinhän viikonlopun aikana myös miehen 2v synttäreitä, joten vähemmästäkin väsyttää. ;)

2 kommenttia:

Sanna / Luettua kirjoitti...

Ihana mekko, ja tyylikäs asu kokonaisuutenakin:)

Marge kirjoitti...

SaSo: Kiitos :)