lauantai 5. kesäkuuta 2010

To shop -lista

Huomenna lähdetään taas huonekaluostoksille ja katselukierrokselle. Isku, Asko ja Ikea ovat ainakin kohdelistalla. Kodin Ykköseen haluaisin myös ehtiä. Hankintalistalla on vielä ainakin:

* Ruokaryhmä. Todennäköisesti se tulee nyt olemaan pyöreä valkoinen, halkaisijailtaan noin metrinen. Kuitenkin tarpeeksi iso neljän hengen pöydäksi. Valmista settiä tuskin löydämme. Tuoleiksi vakavasti harkitsemme muurahaismallin tuoleja, joita löytyy mm. Iskusta ja Askosta.

* Suihkuverho. Jokin kuviollinen, ei yksiväristä.

* Aurinkotuoli. Vanha vihreäkankainen baden baden on jo aika ruostunut vietettyään talven parvekkeella, eikä muutenkaan väri miellytä silmää. Uusi puinen ja valkoisella kankaalla oleva aurinkotuoli hankitaan sitten, kun sopiva sattuu vastaan.

* Sohvapöytä. Ikeasta on löytynyt jo sopiva. Tämä teräsjalkainen kromattu Klubbo ostetaan varmasti huomenna.Sopivan matala (37 cm) ja pieni. Toinen yöpöytämme on toimittanut tällä hetkellä sohvapöydän virkaa, joten saadaan sekin takaisin makuuhuoneeseen.

* Sähkögrilli.

* Tv-tason vastapuoleiselle seinälle ostamme varmaan tämän Malm -sarjan lipaston. Toisi samalla lisää säilytystilaa.

* Taulu/tauluja ja seinähyllyjä sitten jossain vaiheessa.

Kuvat 1, 2, 3

3 kommenttia:

Pipari kirjoitti...

Teillä tulee kivan vaalea koti:)

Piiju kirjoitti...

Hih, meillä on yksi "muurahaistuoli", Klubbo-sarjapöytä ja useampikin valkoinen Malm lipasto.. Eli ei ihme, että To Shop -listasi vaikuttaa niin kivalta :))

Marge kirjoitti...

Pipari: Olen ihan hulluna valkoiseen tällä hetkellä. Kaikki vaalea iskee silmään. :)

Piiju: Hih, sama maku :) Tykkään sinun kodistasi myös!