keskiviikko 2. kesäkuuta 2010

Keskiviikkoni

Minne nämä päivät oikein hurahtavat? Viikko on taas jo puolessa. Työpäivä kului nopeasti ja sen jälkeen tapasin kaupungilla viikonloppuna tänne suunnille muuttanutta kaveria. Istuskeltiin ulkona, syötiin jätskiä ja kierreltiin kauppoja. Päivitettiin muutaman kuukauden kuulumiset.


Kiertelyn lomassa löysin Hemtexiltä sohvalle uuden tyynyn hyvästä tarjouksesta. Noita olisi voinut ostaa kaksikin kappaletta.


Sokokselta hain Osiksen ehdotonta lempparihiuslakkaa ja Piz Buin aurinkoöljyä rusketusta tehostamaan pienillä suojakertoimilla. Toivotaan viikonlopulle kovasti aurinkoa ja lämpöä, että pääsisin tuotetta koekäyttämään ja väriä iholle hankkimaan.


Kotona odotti päivällä Gigantista tullut toimitus, uusi pyykinpesukone. Kaksi viikkoa tässä onkin pyykkivuori kasvanut kasvamistaan, että ihan aikakin päästä pyykkäyshommiin. Tänään vielä siispä saadaan puhtaita vaatteita,  tehdään iltalenkki sekä hetki katsellaan telkkaria. Siitä se keskiviikko sitten koostuikin.

Ainiin, ja eilen varattiin meille vielä illalla juhannukseksi mökki. Oltiin aika myöhässä mökin varaamisen suhteen, mutta onneksi sellainen vielä vapaana löytyi, vieläpä tosi läheltä. Juhannus vietetään siis tänä vuonna Vihdissä, jee! :)

4 kommenttia:

syys kirjoitti...

Ihan mahtavaa että möksä löytyi! :) Superia!

Treffattaisko ensi viikolla? :) Mun pitäis löytää jostain musta bleiseri mun farkkusortsien kaveriksi! <3

Marge kirjoitti...

nella: Lähdetään shoppailemaan ensi viikolla! <3 Nähdään siis ehdottomasti! Ps. M soittelee sulle siitä Green Dayn keikasta.

Chatrin kirjoitti...

Ja nyt on jo perjantai! Kohta onkin jo juhannus, pääsette mökille ja päivät alkaa lyhenemään :O

Marge kirjoitti...

Chatrin: lapsena kesä tuntui aina kestävän ikuisuuden, ja nykyään aika juoksee vuosi vuodlta nopeampaa. Kohta on jo tosiaan juhannus ja kas vaan, ollaan syksyssä!