tiistai 1. kesäkuuta 2010

Asua ja korua

Kauluspaita - H&M
Vyö - H&M
Farkut - Replay
Kengät - DinSko

Kiireinen, mutta mukava työpäivä takana. Puhkun oikein energiaa. Kotona odotti iloinen koira häntä heiluen. Ollaan kaikki kotiuduttu oikein hyvin - myös meidän nelijalkainen. Pistin ruuan tulille (gourmetruoka sisälsi tänään tummaa makaronia, tonnikalaa ja raejuustoa) ja selailin hetken Iskun ja Askon nettisivuja. Muutama varteenotettava tuoli- sekä pöytämalli on löytynyt kummastakin. Viikonloppuna liikkeitä kiertelemään. Muuta ohjelmaa ei viikonlopulle olekaan. Ihmeellistä ja vähän tylsääkin. Aurinkoa palvomaan, jos vaan paistaa. Jokaisesta vapaasta aurinkominuutista pitää ottaa kaikki irti.

Erikseen haluan vielä esitellä uuden, päivän asussakin esiin pilkistävän, kaulakoruni. Työkaverini on näppärä käsistään ja olen bongaillut hänen kaulastaan paljon kauniita hänen itsensä tekemiä koruja. Ihastuin heti ja nyt minäkin sain omani. Koru on päässyt kovaan käyttöön. Sopii hyvin moneen asuun niin töihin kuin vapaallekin.

Nyt puskamaan liikaa energiaa lenkille. Juoksuhousut ja lenkkikengät jalkaan ja menoksi. Kyllä tää kesä vaan on parasta aikaa, kun tuntuu, että vaikka aurinko paistaisikin vain osan aikaa päivästä, sitä on ihan toisella tavalla virtaa kuin talvisin. Ihana, paras kesä!

3 kommenttia:

Mongusti kirjoitti...

Ihana asu ja vitsit miten kiva taso!!:)

Unknown kirjoitti...

Tosi nätti tuo kaulakoru :)

Marge kirjoitti...

Mongusti: Voi kiitos! :) Valkoinen on kesäväri ja kauluspaidat toimii siisteinä työasuina, mutta myös arjessa. Kiva, kun niitä nykyään on myös tuollaisina pidempinä, enemmän tunikamaisina.

Sups: Minustakin :)