maanantai 31. toukokuuta 2010

Taso in action

Eilisen kasausurakan tulos. Olen tv-tasoon todella tyytyväinen. Nyt sain viimein sitä kauan kaipaamaani korkeakiiltoista valkoista. Tätä lisää! :)

Olohuoneen pääseinä näyttää nyt kokonaisuudessaan tältä. Seinälle tulee ajanoloon jotain, mutta haluan nyt mieluummin sisustaa rauhassa, enkä kyhätä kaikkea hätiköiden valmiiksi. Se on tälläiselle malttamattomalle kaikki-tänne-heti-nyt -persoonalle haaste, mutta askel kerrallaan.

Orkideakin pääsi heti uudelle paikalleen. Se on eilisen istutuksen jäljiltä jopa vielä hengissä, hahaa! :) Ehkä on vielä toivoa, että musta tulee edes pieni viherpeukalo. Parvekekukat on sitten seuraava istutusoperaatio. Jotain valkoista sekä värikästä sekaisin parvekelaatikkoon ja erillisiin ruukkuihin. Lisäksi haluaisin pistää kasvamaan jotain yrttejä sekä ehkä chilejä. Joku ilta Plantageniin!

11 kommenttia:

Tasha kirjoitti...

Sie olet oikeenki hyvä viherpeukalo jos pidät tuon orkidean hengissä, se on kuulemma hankala kukka pitää hengissä nimittäin :)

Minka kirjoitti...

Onnea uuteen kotiin! Ja kiitos onnitteluista! Ja niin, muistin vihdoin kattoo sen koiran (kuinkahan kauan tästä nyt oli kun kysyit...) et se juoksutus vyö on topcanisin. :D

Pipari kirjoitti...

kivannäköinen tv-taso:)

syys kirjoitti...

Hei tipu! Kun menette joskus Plantageniin, mä haluan mukaan! :D Ihan noin niinkun näkeen teitäkin, pääsisinhän mä sinne bussillakin (tosin kestää).

Matun istuttama chili on tehnyt kymmeniä kukkia! Ei malteta odottaa, että ne alkavat paisua marjoiksi :) Yrttejä olisi maailman ihaninta viljellä <3 Mulla on keittiössä vain basilica :)

Koti näyttää aivan ihanalta! Ja teidän näköiseltä ja myös minä voisin täysin asua siellä <3 Ihana sisustus-silmä sinul kertakaikkiaan!

Chatrin kirjoitti...

looking good :)

Marge kirjoitti...

Tasha: Vieläkin hengissä ;) Jopa muutama uusi kukka on auennut tämän päivän aikana.

Laaksonneiti: Kiitos! :) Ok, kiitos merkin tiedosta.

Pipari: Me like it too! :)

Nella: Otetaan sut mielihyvin mukaan! Jos vaikka ens viikolla joku ilta hurautellaan, niin voidaan hyvin napata sut messiin! ja tulkaahan Matun kans käymään kun saadaan asunto valmiiks. tai saa tulla ennenkin :)

Chatrin: Mäkin tykkään. :)

Anonyymi kirjoitti...

TOdella kauniilta näyttää uusi kotinnne kaikkineen!

Elisabeth kirjoitti...

Kiva tv-taso ja muutenkin tosi harmonisen näköinen asunto :)

Marge kirjoitti...

silkkis: Voi kiitoksia :)

elizabeth: Tv-taso iski silmään heti. Ei jäänyt Ikean reissulla epäselväksi mikä taso ostetaan. :) Ja se sopiikin asuntoon hyvin. Kyllä tästrä pikkuhiljaa saadaan koti muodostumaan.

Perra kirjoitti...

Teilläkin on toi bestå tv-taso. Looking good! :) Mekin mietittiin ensin että pitäisikö ottaa toi malli missä on noi avoimet tilat laitteille, mutta päätettiin laittaa laitteet kaappiin. :) Nyt meillä on sellainen infrapunasilmä tason alla, jonka ansiosta kaapin ovia ei tarvitse avata kun haluaa käyttää niitä. Kätsyä!

Nätti ja harmoninen koti teillä.

Marge kirjoitti...

Hei onpa kätevä tollanen infrapunasilmä! Mä en edes tiennyt, että sellainen on mahdolline. Tosiaankin kätsyä! :) Kiitos hyvästä vinkistä samalla vastaisuuden varalle.