keskiviikko 5. toukokuuta 2010

Uusi koti ja takki

Heti kun Kaivarin vappuhulinoista oli selvitty, oli edessä jälleen yksi muutto. Tapiolalaisena olo on nyt ohi ja kuukauden verran ehdin nyt elellä ihan virallisesti helsinkiläisenä, osoitteena Lauttasaari.

Yllättävän paljon hommaa on ollut muuttaa yksiöstäkin toiseen. Kauhulla odotan toukokuun viimeisellä viikolla koittavaa omaa muuttoa, kun välissä on vielä useita satoja kilometrejä. Hieman meinaa 29 neliön yksiössä tehdä tiukkaa löytää paikkoja kahden ihmisen tavaroille, mutta eiköhän tässä selvitä. Tähän saakka kolme päivää on vain järjestelty, siivottu, pakattu ja purettu, mutta tänään pääsin viettämään jo iltaa ilman muuttopuuhia lähialueisiin tutustuen. Läheltä löytyy kaunis uimaranta ja lenkkipolut meren ääreltä. Kyllä siellä kelpaa kesää viettää. :)

Pidän pienimuotoista ostolakkoa ennen tulevaa Kööpenhaminan matkaa. Yksi esiteltävä ostos on kuitenkin Zarasta löytynyt beige trenssi, josta jo ensimmäinen nappi on tippunut (onneksi se on tallessa, vielä kun löytyisi jostain neula ja lankaa). Trenssiä etsinkin kauan. Yhden ostin jo ennen tätäkin, mutta kävin sen palauttamassa, kun en lopulta ollut tyytyväinen. Toiveostoslistalla kesää silmällä pitäen on vielä valkoinen tunika ja mekko, sirot sandaalit sekä uusi musta ja tilava laukku. Löytyisiköhän joku noista reissulta!? :)

5 kommenttia:

syys kirjoitti...

Aivan varmasti löytyy! Köpishän on kuulopuheiden mukaan aivan taivaallinen ostosmesta :)

Halutaan matun kera sit heti kylään kun ootte saaneet muutettua! Ja hei jos tarvii muutto/kantoapua niin saa pyytää (:

Naily kirjoitti...

Onpa kodikas kuva kämpästä! Tuollaisessa viihtyisi oikein mukavasti. Pidän tuosta punaisen, harmaan ja mustan yhdistelmästä. Voi kun joku sisustaisi meilläkin hieman selkeämmin. x)

Marge kirjoitti...

nella: Olis ihan superkiva, jos pääsisitte Matun kanssa muutossamme hieman jelppimään. Kantoapu olisi enemmän kuin tervetullutta. :) Me ajateltiin se Espoon pään muutto tehdä sillon toukokuun viimeisenä lauantaina. To ja pe laitetaan Kuopiossa asunto pakettiin. :)

Tincali: Me voidaan tulla sisustaa teillä musta, harmaa, mustaksi. ;) Noi värit miellyttää myös minua. Tuolla mun osa-aikakämppiksellä on hyvä maku, siksi ehkä myös olen kuin kotonani.

heinis kirjoitti...

Muutatteko kahdestaan 29 neliön yksiöön? Kääks:-) Kivalta silti asunto näyttää ja etenkin ympäristö<3

Marge kirjoitti...

heinis: Asun väliaikaisesti ystäväni luona, josta muutan kuun lopussa 51 neliöiseen kaksioon. Ystäväni siis itselleen vuokrasi tuon 29 neliöisen yksiön. :) Tälläisen lyhyen ajan asuu kaksikin ihmistä.