lauantai 8. toukokuuta 2010

Visiitillä Kuopiossa


Fleece - H&M
Teeppari -Hollannista
Collarit - Puma
Kaulaliina - Mummon kätköistä

Kuopiossa viikonloppua viettämässä. Aamupäivällä käytiin telkkarikatselmuksella ja hieman kaupungilla pyörimässä. Äsken kuvan asussa Milon kanssa päivälenkillä. Nyt maha täynnä täysjyväpastaa ja kinkkuananaskastiketta. Hetki rentoutumista ja illalla kavereiden kanssa iltaa istumaan. Siinähän se viikonloppu melkein menikin sitten taas, kun huomenna menee iso osa päivästä junassa matkustamiseen.

Seuraavan kerran tulen Kuopioon muuttoa tekemään. Kun ilmoitimme vuokranantajillemme, että irtisanomme vuokrasopimuksemme ja muutamme pääkaupunkiseudulle, meni asunto myyntiin. Uudet omistajat löytyivät nopeasti ja he odottavat jo pääsyä laittamaan uutta kotiaan. Kiva täällä oli asua.

Edessä ensimmäinen Helsingin kesä. Se tullaan viettämään mm. auringonoton merkeissä näissä Lauttasaaren maisemissa. :)

3 kommenttia:

syys kirjoitti...

Maisemat on niin ihanat! Ja musta on jotenkin tosi ihanaa, että meillä on yhteinen ensimmäinen kesä Helsingissä <3

Voidaan nähdä useemmin ja käydä terangil ja biitsil! <3

Marge kirjoitti...

nella: Mäkin oon ihan fiiliksissäni, että saan viettää kesän täällä. oon ihastunu helsinkiin ihan hirmusti. Paras päätös muuttaa tänne! Kesällä me niin istutaan terangilla ja rantsussa. kelpaa! <3

Anonyymi kirjoitti...

Onko haikea mieli Kuopiosta muuttamisesta? Toisaalta uudet haasteet ja mahdollisuudet Helsingin päässä.

Hienosti olet jaksanut majailla muiden kodeissa tämän väliajan. Itsekin joksus matkalaukkuelääm viettäneenä tiedän tuneen. Ja se vasta ihanaa onkin kun sitten pääsee kotiutumaan!