torstai 29. huhtikuuta 2010

Ajatuksia, pohdintaa.

Poden huonoa omaatuntoa, kun en ehdi bloggailla niin paljon kuin haluaisin. Kesäkuussa pääsen taas varmaan normaaliin rytmiin, kun muutto omaan kotiin koittaa. Malttakaa vielä hetki!

Ei siinä, päivääkään ei vaihtaisi pois. Kivaa päästä omaan, uuteen kotiin taas, mutta kämppiselämä on ollut myös aivan ihanaa aikaa. Olen ollut kuin kotonani. Ystävyyssuhteet ovat vain syventyneet, vaikka voisi kuvitella, että jatkuvasti samojen ihmisten näkeminen ja arjen jakaminen saisi aikaan kyllästymistä ja ärsyyntymistä. Takana nolla riitaa, nolla erimielisyyttä, mutta sitäkin enemmän nauruja, iloja, yhteisiä hetkiä. Tätä aikaa tulee vielä ikävä! Onneksi kyläily on aina mahdollista :)

Olen hirveän iloinen, että muuttopäätös tehtiin. Nautin työstäni suunnattomasti. Töihin ei harmitä lähteä ja päivät kuluvat nopeaan. Täällä pääsen etenemään, oppimaan jatkuvasti uutta ja kehittymään, olemaan ihan elementtityössäni. Työkaverit ovat mahtavia. Tämä on minulle oikea paikka. M odottaa malttamattomasti, että pääsisi jo tänne. Laskee päiviä inttityyliin - aamukampa on jo hankittu!

Tulevaisuus tuntuu jännittävältä. Uudet työtehtävät samassa firmassa, ajatus josko hankkisimme ihan ihkaoman kodin Tapiolasta tai ehkä Lauttasaaresta? Ken tietää. Aika näyttää. Nyt keskityn elämään tätä hetkeä ja lähden vappuostoksille.

Vapuksi tarvitaan serpentiiniä ja eiköhän muutama viinipullokin tarvita! :)

3 kommenttia:

syys kirjoitti...

Tapiola/Lauttasaari ovat ehdottomasti sellaisia paikkoja, jonne minäkin voisin pesiytyä ihan kunnolla.

Ihanaa että teidän kämppiselämä on sujunut mainiosti! Ja mitä muuta kun; mitä parhaita Vappua tipu! Nähdään toivottavasti taas pian <3

Chatrin kirjoitti...

mää ainakin odottelen, että asetut aloillesi ja alat bloggailemaan taas vähän useammin. mutta sitä ennen no panic ja ihan rauhassa, minua et ainakaan menetä lukijana ;)

Marge kirjoitti...

nella: Vappuna ei tiemme kohdanneet, mutta eiköhän me pian taas nähdä! Mahtavaa Lontoon matkaa! <3

Chatrin: Ihana kuulla. :) Sinunkin jutuissasi olen kovasti mukana.