keskiviikko 17. maaliskuuta 2010

Asuntoa vailla.

Blogin puolella on nyt selvästi hiljaisempaa, kun elelen matkalaukkuelämää. Olen viihtynyt ihan hirmuisen hyvin. Olen enemmän kuin tyytyväinen, että päätimme muuttaa tänne pääkaupunkiseudulle. Nyt on pikkuhiljaa aika alkaa vuokrakämppää etsimään ja eiköhän blogin puolellakin vielä vilkastu. :) Sormet syyhyää jo päästä sisustamaan uutta asuntoa. Kuopiosta tuomme tullessamme mukana sohvan, sängyn ja lipastot, mutta lähes kaikki muut huonekalut menevät uusiksi.

Etsinnässä olisi kiva, siisti kaksio. Ensisijaisesti asuntoa etsimme alueelta Lauttasaari - Tapiola, mutta muutkin alueet huomioidaan. Mistä kiva asunto sattuisi löytymään, alue vaikuttaisi sopivalta ja mistä työmatkat eivät venyisi liian pitkiksi. Asunto pitäisi oikeastaan löytää toukokuun aikana. Vähän jännittää miten löydämme taas koiran kanssa asunnon. Kaikki kun eivät halua koiraa asuntoonsa, vaikka Milo niin kiltti onkin, eikä mitään tuhoja tee.

Vinkatkaa, jos tiedossa olisi kiva, vapautuva asunto jossain päin Helsinkiä tai Espoon Tapiolassa. :)

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihanaa että tuntuu oikealta päätökseltä. Tsemppiä hirmusti ihanan asunnon löytymiseen!:)

Jenni kirjoitti...

Onnea asunnon etsintään! Tiedän kuinka vaikeaa se vain voi ollakkaan lemmikkien kanssa, vaikka eivät eläessään olisivat tuhonneet mitään, toisaalta ymmärrän myös vuokranantajaa tässä asiassa... Mutta toivottavasti löytyy sopiva asunto ymmärtäväisellä vuokranantajalla! :)

Marge kirjoitti...

silkkis: Kiitos :) Tässä on vielä hyvin aikaa asuntoja etsiä ja olen jo muutaman asuntotarjouksne saanut ihan tuttujen ja työkavereiden välityksellä, mutta ei vielä mitään sopivaa.

Jenni: Kiitos. :) Toivotaan, että joku kiva vuokranantaja antaisi myös Milolle katon pään päälle. :)